De Ontwikkeldag

In de interne accelerator die we draaien krijgen Bord&Stift’ers de kans om hun idee voor een nieuw product of dienst te ontwikkelen. Dit is één van de vijf ideeën waar hard aan wordt gewerkt.

Het pad naar zelfsturing - in verbinding met jezelf, de groep en omgeving.

Herken je dat je…

  • Meer zelfsturend wilt zijn als team?
  • Vaak de vraag hebt: wie pakt dat op?
  • Graag wilt groeien, maar zonder managementlagen?
  • Behoefte hebt aan vertrouwen, transparantie en verbinding?
  • Persoonlijk leiderschap verder wilt ontwikkelen?

Dan kunnen wij je helpen tijdens De Ontwikkeldag! Daar bieden we je de ruimte om hier vorm aan te geven. Voor jezelf, het team of de organisatie. Het is een dag waarbij we samen leren over horizontaal organiseren en co-creëren. Vanuit ervaring delen we de basis die toepasbaar in de praktijk en gaan jullie gaan zelf aan de slag om dit passend te maken voor jullie organisatie.

Werken is als een proces, we kijken wat er is en geven ruimte aan hetgeen dat nog moet ontstaan. Hierbij zorgen we voor onszelf, om zo te kunnen zorgen voor de groep. We kijken naar waarden, transparantie, vertrouwen, processen en teams. Tussendoor is er ruimte om even naar binnen te kijken: wat heb ik nodig en wat is mijn rol. We vertragen om present te zijn, zien wat er nodig is en ruimte te geven aan creativiteit. Slow down in order to speed up.

Dit doen we op een plek buiten de hectiek van de stad, zodat we echt even met onszelf kunnen zijn. En kunnen we zien wat er werkelijk is.

Wil je weten hoe wij zelf te werk gaan?

Luister dan naar de radiouitzending van onze oprichter Charlotte bij BNR in bedrijf:

Interesse? Neem contact op met Merel: [email protected] / 06-24721377