De onregelmatige Bord&Stift nieuwsbrief: terug uit Indonesië

Rosalie Wammes, projectplanner bij Bord&Stift tekent tijdens een brainstorm op een whiteboard

 

 

Ik ben in januari op vakantie geweest (naar Indonesië, ja heel fijn!) en dat zijn altijd goede momenten om dingen weer in perspectief te plaatsen en je af te vragen wat echt belangrijk is. Met Bord&Stift kom ik er steeds meer achter dat het natuurlijk heel belangrijk is dat we een goed eindproduct afleveren, maar vooral ook dat de weg ernaartoe essentieel is. Dat we op een prettige en open manier samenwerken met onze opdrachtgevers bijvoorbeeld. En dat we echt ons best doen om te begrijpen wat het verhaal is dat je wilt vertellen.

Om die openheid die we zo belangrijk vinden nog wat meer vorm geven, willen we je met de nieuwsbrief een paar keer per jaar een kijkje in de keuken geven van Bord&Stift. En we delen hierin ook de momenten en dingen waar we trots op zijn!Dit is het begin van een reeks interviews met de Bord&Stift’ers. Te beginnen met Charlotte, de oprichter van Bord&Stift. Lees hier het interview op de website van Bord&Stift.
 


We leren natuurlijk veel van de feedback van onze opdracht-gevers, maar we kunnen natuurlijk ook heel veel van elkaar leren. Daarom hebben we recent op onze teamdag een interne feedbacksessie gehad.
 Een filmpje waar we allemaal erg trots op zijn is het filmpje wat we hebben gemaakt voor het Wilhelmina Kinderziekenhuis, voor ouders van te vroeg geboren kinderen.
 

Richard Feynman, een eigenzinnige natuurkundige en onze held. Hij werd ook wel The Great Explainer genoemd omdat hij zo goed kon uitleggen. En wij vonden dit een van zijn mooiste quotes.
 

Groeten, namens het hele Bord&Stift-team,

Charlotte

 


Met Bord&Stift helpen wij jou om jouw verhaal te vertellen met een whiteboard en stiften. Zo toveren wij complexe verhalen om tot simpele getekende filmpjes.