✔ Klanten geven ons een 9.1
4.6/5

Wij zijn Bord&Stift.

Wij leggen complexe zaken helder uit.

Animatiebureau

Als je een whiteboardfilmpje laat maken door ons animatiebureau, is de tekst van het filmpje de eerste stap. Onze tekstschrijvers baseren deze tekst op jouw verhaal en sturen deze vervolgens naar je op, zodat je feedback kunt geven. Dit gaat zo door, totdat de tekst precies naar jouw wens is. Daarna gaan we de tekst inspreken. Dit kun je laten doen door één van onze professionele voice-overs, waarbij je kunt kiezen tussen een mannen- of vrouwenstem, maar je kunt dit ook zelf doen. Dit kan namelijk erg authentiek overkomen! Hier volgt weer de mogelijkheid tot feedback. Is de tekst helemaal klaar, dan beginnen onze tekenaars met tekenen.

Wil je weten hoe we te werk gaan? Bekijk ons filmpje hier:

Waarom kies je voor Bord&Stift?

✅ Een vaste prijs, zo weet je waar je aan toe bent

✅ Persoonlijke kick-off, voor een vliegende start

✅ Onbeperkte feedback, we gaan door tot jij blij bent

✅ Onze klanten geven ons een 9.1 op basis van 60 reviews

Team van slimmeriken, we duiken graag de inhoud in

Kick-off

Animatiefilmpje laten maken?

Simpel proces

Voor de kleinere budgetten
2.250 excl. btw
 • Filmpje ±3 minuten
 • Klaar in 6-8 weken
 • Jij maakt het script
 • Simpele tekenstijl
 • Max 2 feedbackrondes

Standaard

Ons klassieke whiteboardfilmpje
4.750 excl. btw
 • Filmpje ±3 minuten
 • Klaar in 6-8 weken
 • Wij maken het script
 • Creatieve tekenstijl
 • Onbeperkte feedbackrondes
Meest gekozen

Uitgebreid

Extra service voor de Pietje Preciezen
5.475 excl. btw
 • Filmpje ±3 minuten
 • Klaar in 6-8 weken
 • Wij maken het script
 • Uitgebreide en technische tekenstijl
 • Onbeperkte feedbackrondes

Aanvullende wensen?

Heb je nog specifieke wensen? Wij werken ook met vaste prijzen voor zaken als ondertiteling, jouw filmpje extra snel (binnen 4 weken) klaar of muziek bij je filmpje. 

Bekijk alle mogelijke add-ons en de bijbehorende prijzen.

Zin om met ons samen te werken?

Een whiteboardfilmpje laten maken door animatiebureau Bord&Stift

Als je een whiteboardfilmpje laat maken door ons animatiebureau, is de tekst van het filmpje de eerste stap. Onze tekstschrijvers baseren deze tekst op jouw verhaal en sturen deze vervolgens naar je op, zodat je feedback kunt geven. Dit gaat zo door, totdat de tekst precies naar jouw wens is. Daarna gaan we de tekst inspreken. Dit kun je laten doen door één van onze professionele voice-overs, waarbij je kunt kiezen tussen een mannen- of vrouwenstem, maar je kunt dit ook zelf doen. Dit kan namelijk erg authentiek overkomen! Hier volgt weer de mogelijkheid tot feedback. Is de tekst helemaal klaar, dan beginnen onze tekenaars met tekenen. 

Op deze tekeningen kun je ook feedback geven. Dit is erg belangrijk, want na een volledig akkoord is het niet meer mogelijk om nog iets te veranderen. Wij maken onze filmpjes namelijk niet met computeranimatie, maar met een echt whiteboard en echte stiften.

Neem contact met ons op

Benieuwd naar de resultaten? Bekijk dan eens onze voorbeelden; filmpjes die we al eerder gemaakt hebben. Heb je interesse, dan kun je contact met ons animatiebureau opnemen door te bellen naar 020-2617491. Je kunt dan vrijblijvend een offerte of een kennismakingsgesprek aanvragen.

Onze werkwijze

1. Een meeting met jou

We komen altijd graag bij je langs voor een intake zodat het filmpje optimaal bij jouw bedrijf past. Je mag natuurlijk ook altijd gezellig bij ons in Amsterdam langskomen!

2. Tekst schrijven

De kunst van het maken van een helder filmpje zit in een complete en tegelijk zo kort mogelijke tekst, die visueel geschreven is zodat hij goed door de tekeningen versterkt wordt.

3. Tekenen

Als de tekst definitief is kan de tekenaar aan de slag om op allerlei creatieve manieren het filmpje zo boeiend en helder mogelijk te maken. Als je de tekeningen goed vindt worden ze live gefilmd.

4. Editen

Al het videomateriaal wordt vervolgens door de editor samengevoegd en ingekort. De voiceover wordt opgenomen en het filmpje wordt naar jou opgestuurd.

Reviews

Yara van der Velden
Yara van der Velden
Redacteur bij journalistiek platform De Correspondent
Lees verder
"De samenwerking met Bord&Stift verliep heel soepel. Dit kwam vooral doordat het team helder communiceert, snel schakelt en uiterst flexibel is. Ze denken in oplossingen en staan open voor aanpassingen waar nodig. Met een hele toffe video als resultaat!"
Arjen Tuinhof de Moed
Arjen Tuinhof de Moed
Manager Engineering bij NS Treinmodernisering
Lees verder
"Bord&Stift heeft een leuk team met een open en zeer intelligente benadering. Ons filmpje is niet alleen grappig maar vooral informatief en ‘to the point’. Aanrader!"
Marlet Kuis
Marlet Kuis
External Partnership Manager bij Bristol-Myers Squibb
Lees verder
"Professioneel, flexibel en zeer prettig in de samenwerking! Bord&Stift staat open voor eerlijke feedback: dat verbetert de kwaliteit. Prettig contact: bij vragen/issues neemt Bord&Stift direct contact op. En ze houden zich aan de timelines en zijn heel flexibel. We zijn zeer tevreden! Veel dank!"
4.6/5

De Correspondent, NS, Philips en andere klanten geven ons gemiddeld een 9.1 op basis van 61 reviews.

Klanten geven onafhankelijk hun mening over Bord&Stift via Feedbackcompany en Google.