✔ Klanten geven ons een 9.1
4.6/5

Wij zijn Bord&Stift.

Wij leggen complexe zaken helder uit.

Bedrijfsanimatie laten maken

Een bedrijfsanimatie laten maken is een leuke en goede manier om jouw complexe bedrijfsverhaal simpel, helder en toegankelijk te maken. Bord&Stift maakt bedrijfsanimaties met een whiteboard, stiften en een camera. We hebben een team van ervaren tekstschrijvers, voice-overs, tekenaars en editors voor je klaar staan.

Wil je weten hoe we te werk gaan? Bekijk ons filmpje hier:

Waarom kies je voor Bord&Stift?

✅ Een vaste prijs, zo weet je waar je aan toe bent

✅ Persoonlijke kick-off, voor een vliegende start

✅ Onbeperkte feedback, we gaan door tot jij blij bent

✅ Onze klanten geven ons een 9.1 op basis van 60 reviews

Team van slimmeriken, we duiken graag de inhoud in

Kick-off

Bedrijfsanimatie laten maken?

Simpel proces

Voor de kleinere budgetten
2.250 excl. btw
 • Filmpje ±3 minuten
 • Klaar in 6-8 weken
 • Jij maakt het script
 • Simpele tekenstijl
 • Max 2 feedbackrondes

Standaard

Ons klassieke whiteboardfilmpje
4.750 excl. btw
 • Filmpje ±3 minuten
 • Klaar in 6-8 weken
 • Wij maken het script
 • Creatieve tekenstijl
 • Onbeperkte feedbackrondes
Meest gekozen

Uitgebreid

Extra service voor de Pietje Preciezen
5.475 excl. btw
 • Filmpje ±3 minuten
 • Klaar in 6-8 weken
 • Wij maken het script
 • Uitgebreide en technische tekenstijl
 • Onbeperkte feedbackrondes

Aanvullende wensen?

Heb je nog specifieke wensen? Wij werken ook met vaste prijzen voor zaken als ondertiteling, jouw filmpje extra snel (binnen 4 weken) klaar of muziek bij je filmpje. 

Bekijk alle mogelijke add-ons en de bijbehorende prijzen.

Zin om met ons samen te werken?

Een bedrijfsanimatie laten maken door Bord&Stift

Wil je graag een bedrijfsanimatie laten maken door Bord&Stift, dan ga je een flexibele samenwerking aan. Wij werken namelijk met duidelijke stappen, waarna we je telkens de mogelijkheid geven om feedback te geven. Zo kun je, nadat onze tekstschrijvers je teksten geschreven hebben voor de bedrijfsanimatie, feedback geven zodat de teksten helemaal naar wens zijn. Vervolgens kun je ervoor kiezen om door één van onze professionele voice-overs de tekst in te laten spreken, maar je mag dit ook zelf doen. We helpen je bij het hele proces als je door ons de je bedrijfsanimatie gaat laten maken. Ook als onze tekenaar klaar is met het maken van de tekeningen, is er de mogelijkheid om feedback te geven. Zodra we beginnen met filmen, is deze mogelijkheid er niet meer.

Doordat we met een echt whiteboard, stiften en een camera werken, en niet met computeranimatie, is het lastig om achteraf nog veranderingen aan te brengen.

Hoe komt dat eruit te zien?

Je wilt door ons je bedrijfsanimatie laten maken, maar bent eerst erg benieuwd hoe zoiets er dan uit komt te zien. Bekijk dan onze voorbeelden op onze website. Heb je interesse? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020-2617491. Je kunt dan vrijblijvend een offerte of een kennismakingsgesprek aanvragen.

Onze werkwijze

1. Een meeting met jou

We komen altijd graag bij je langs voor een intake zodat het filmpje optimaal bij jouw bedrijf past. Je mag natuurlijk ook altijd gezellig bij ons in Amsterdam langskomen!

2. Tekst schrijven

De kunst van het maken van een helder filmpje zit in een complete en tegelijk zo kort mogelijke tekst, die visueel geschreven is zodat hij goed door de tekeningen versterkt wordt.

3. Tekenen

Als de tekst definitief is kan de tekenaar aan de slag om op allerlei creatieve manieren het filmpje zo boeiend en helder mogelijk te maken. Als je de tekeningen goed vindt worden ze live gefilmd.

4. Editen

Al het videomateriaal wordt vervolgens door de editor samengevoegd en ingekort. De voiceover wordt opgenomen en het filmpje wordt naar jou opgestuurd.

Reviews

Yara van der Velden
Yara van der Velden
Redacteur bij journalistiek platform De Correspondent
Lees verder
"De samenwerking met Bord&Stift verliep heel soepel. Dit kwam vooral doordat het team helder communiceert, snel schakelt en uiterst flexibel is. Ze denken in oplossingen en staan open voor aanpassingen waar nodig. Met een hele toffe video als resultaat!"
Arjen Tuinhof de Moed
Arjen Tuinhof de Moed
Manager Engineering bij NS Treinmodernisering
Lees verder
"Bord&Stift heeft een leuk team met een open en zeer intelligente benadering. Ons filmpje is niet alleen grappig maar vooral informatief en ‘to the point’. Aanrader!"
Marlet Kuis
Marlet Kuis
External Partnership Manager bij Bristol-Myers Squibb
Lees verder
"Professioneel, flexibel en zeer prettig in de samenwerking! Bord&Stift staat open voor eerlijke feedback: dat verbetert de kwaliteit. Prettig contact: bij vragen/issues neemt Bord&Stift direct contact op. En ze houden zich aan de timelines en zijn heel flexibel. We zijn zeer tevreden! Veel dank!"
4.6/5

De Correspondent, NS, Philips en andere klanten geven ons gemiddeld een 9.1 op basis van 61 reviews.

Klanten geven onafhankelijk hun mening over Bord&Stift via Feedbackcompany en Google.