✔ Klanten geven ons een 9.1
4.6/5

Wij zijn Bord&Stift.

Wij leggen complexe zaken helder uit.

Video infographic laten maken

Een video infographic laten maken is een goede manier om een complex verhaal duidelijk en inzichtelijk te maken. Bord&Stift maakt dit soort video infographics voor verschillende bedrijven en diverse doeleinden. Met onze persoonlijke, authentieke en toegankelijke stijl zorgen we ervoor dat jouw bedrijfsverhaal en de boodschap ervan goed blijft hangen bij je doelgroep. Wil je ook graag een soortgelijke video infographic laten maken, om jouw complexe bedrijfsverhaal duidelijk en helder te maken? Neem dan contact op met ons.

Wil je weten hoe we te werk gaan? Bekijk ons filmpje hier:

Waarom kies je voor Bord&Stift?

✅ Een vaste prijs, zo weet je waar je aan toe bent

✅ Persoonlijke kick-off, voor een vliegende start

✅ Onbeperkte feedback, we gaan door tot jij blij bent

✅ Onze klanten geven ons een 9.1 op basis van 60 reviews

Team van slimmeriken, we duiken graag de inhoud in

Kick-off

Video infographic laten maken?

Simpel proces

Voor de kleinere budgetten
2.250 excl. btw
 • Filmpje ±3 minuten
 • Klaar in 6-8 weken
 • Jij maakt het script
 • Simpele tekenstijl
 • Max 2 feedbackrondes

Standaard

Ons klassieke whiteboardfilmpje
4.750 excl. btw
 • Filmpje ±3 minuten
 • Klaar in 6-8 weken
 • Wij maken het script
 • Creatieve tekenstijl
 • Onbeperkte feedbackrondes
Meest gekozen

Uitgebreid

Extra service voor de Pietje Preciezen
5.475 excl. btw
 • Filmpje ±3 minuten
 • Klaar in 6-8 weken
 • Wij maken het script
 • Uitgebreide en technische tekenstijl
 • Onbeperkte feedbackrondes

Aanvullende wensen?

Heb je nog specifieke wensen? Wij werken ook met vaste prijzen voor zaken als ondertiteling, jouw filmpje extra snel (binnen 4 weken) klaar of muziek bij je filmpje. 

Bekijk alle mogelijke add-ons en de bijbehorende prijzen.

Zin om met ons samen te werken?

Een video infographic laten maken om de aandacht vast te houden

In een wereld waar informatie in overvloed is, vindt de consument het vaak lastig om de aandacht vast te houden en informatie te filteren. Dit geldt ook voor je werknemers. Om echt op te vallen, moet iets toegankelijk en helder zijn. Een video infographic is een goede manier om informatie over te brengen. Het auditieve is volledig in overeenstemming met het visuele, zo blijft jouw boodschap goed hangen. Als je door ons een video infographic wilt laten maken, dan lopen we samen door een duidelijk stappenplan. Professionele tekstschrijvers, voice-overs, editors en tekenaars gaan aan de slag om de video infographic te maken die jij voor ogen hebt. Hierbij krijg je alle ruimte om feedback te geven, zodat we precies kunnen maken wat jij wilt hebben.

Een echt whiteboard en echte stiften

Als je door ons een video infographic gaat laten maken, gaan we niet aan de slag met computeranimaties. Wij werken met een echt whiteboard en echte stiften. Na het proces van tekstschrijven, inspreken en tekenen is er dan ook geen mogelijkheid meer om grote dingen aan te passen. Onze editors monteren vervolgens het beeld perfect onder de gesproken tekst. Bekijk eens wat voorbeelden op onze website of neem voor meer informatie contact met ons op. Je kunt direct een telefoongesprek, skypegesprek, meeting op locatie of meeting bij Bord&Stift inplannen via Calendly of door te bellen naar 020-2617491.

Onze werkwijze

1. Een meeting met jou

We komen altijd graag bij je langs voor een intake zodat het filmpje optimaal bij jouw bedrijf past. Je mag natuurlijk ook altijd gezellig bij ons in Amsterdam langskomen!

2. Tekst schrijven

De kunst van het maken van een helder filmpje zit in een complete en tegelijk zo kort mogelijke tekst, die visueel geschreven is zodat hij goed door de tekeningen versterkt wordt.

3. Tekenen

Als de tekst definitief is kan de tekenaar aan de slag om op allerlei creatieve manieren het filmpje zo boeiend en helder mogelijk te maken. Als je de tekeningen goed vindt worden ze live gefilmd.

4. Editen

Al het videomateriaal wordt vervolgens door de editor samengevoegd en ingekort. De voiceover wordt opgenomen en het filmpje wordt naar jou opgestuurd.

Reviews

Yara van der Velden
Yara van der Velden
Redacteur bij journalistiek platform De Correspondent
Lees verder
"De samenwerking met Bord&Stift verliep heel soepel. Dit kwam vooral doordat het team helder communiceert, snel schakelt en uiterst flexibel is. Ze denken in oplossingen en staan open voor aanpassingen waar nodig. Met een hele toffe video als resultaat!"
Arjen Tuinhof de Moed
Arjen Tuinhof de Moed
Manager Engineering bij NS Treinmodernisering
Lees verder
"Bord&Stift heeft een leuk team met een open en zeer intelligente benadering. Ons filmpje is niet alleen grappig maar vooral informatief en ‘to the point’. Aanrader!"
Marlet Kuis
Marlet Kuis
External Partnership Manager bij Bristol-Myers Squibb
Lees verder
"Professioneel, flexibel en zeer prettig in de samenwerking! Bord&Stift staat open voor eerlijke feedback: dat verbetert de kwaliteit. Prettig contact: bij vragen/issues neemt Bord&Stift direct contact op. En ze houden zich aan de timelines en zijn heel flexibel. We zijn zeer tevreden! Veel dank!"
4.6/5

De Correspondent, NS, Philips en andere klanten geven ons gemiddeld een 9.1 op basis van 61 reviews.

Klanten geven onafhankelijk hun mening over Bord&Stift via Feedbackcompany en Google.