✔ Klanten geven ons een 9.1
4.6/5

Wij zijn Bord&Stift.

Wij leggen complexe zaken helder uit

Whiteboard animatie laten maken?

Je kunt door Bord&Stift een whiteboard animatie laten maken. Je wordt bij ons bij het hele proces betrokken. Zo zorgen we ervoor dat de animatie volledig wordt zoals jij het voor ogen hebt. Er zijn veel mogelijkheden tot het geven van feedback; dat maakt onderdeel uit van onze flexibele samenwerking. Wil je ook graag een soortgelijk whiteboardfilmpje laten maken, om jouw complexe bedrijfsverhaal duidelijk en helder te maken? Neem dan contact op met ons.

Wil je weten hoe we te werk gaan? Bekijk ons filmpje hier:

Waarom kies je voor Bord&Stift?

✅ Een vaste prijs, zo weet je waar je aan toe bent

✅ Persoonlijke kick-off, voor een vliegende start

✅ Onbeperkte feedback, we gaan door tot jij blij bent

✅ Onze klanten geven ons een 9.1 op basis van 60 reviews

Team van slimmeriken, we gaan graag de inhoud in

Kick-off

Whiteboard animatie laten maken?

Simpel proces

Voor de kleinere budgetten
2.250 excl. btw
 • Filmpje ±3 minuten
 • Klaar in 6-8 weken
 • Jij maakt het script
 • Simpele tekenstijl
 • Max 2 feedbackrondes

Standaard

Ons klassieke whiteboardfilmpje
4.750 excl. btw
 • Filmpje ±3 minuten
 • Klaar in 6-8 weken
 • Wij maken het script
 • Creatieve tekenstijl
 • Onbeperkte feedbackrondes
Meest gekozen

Uitgebreid

Extra service voor de Pietje Preciezen
5.475 excl. btw
 • Filmpje ±3 minuten
 • Klaar in 6-8 weken
 • Wij maken het script
 • Uitgebreide en technische tekenstijl
 • Onbeperkte feedbackrondes

Aanvullende wensen?

Heb je nog specifieke wensen? Wij werken ook met vaste prijzen voor zaken als ondertiteling, jouw filmpje extra snel (binnen 4 weken) klaar of muziek bij je filmpje. 

Bekijk alle mogelijke add-ons en de bijbehorende prijzen.

Zin om met ons samen te werken?

Een whiteboard animatie laten maken: waarom?

Je wilt graag een whiteboard animatie laten maken voor je bedrijf. Dat is een erg goede keuze. Tegenwoordig leven we namelijk in een maatschappij waarin iedereen overladen wordt met informatie. Om nog op te vallen, kun je een whiteboard animatie laten maken. Met een whiteboard animatie kan een complex bedrijfsverhaal simpel en helder worden verteld. Bovendien blijft de boodschap beter hangen bij je doelgroep, doordat het auditieve en visuele volledig met elkaar in overeenstemming zijn. Wij geloven in de kracht van een simpele en krachtige tekening die gecombineerd is met een heldere voice-over.

Wij werken volgens een duidelijk stappenplan, wat je zult merken als je door ons een whiteboard animatie gaat laten maken. Allereerst worden de teksten geschreven, dan wordt de voice-over gedaan en vervolgens worden de tekeningen gemaakt. Daarna wordt er gefilmd en worden de beelden perfect bij het geluid gemonteerd. Als het filmpje af is, sturen we het naar je op. Benieuwd naar de filmpjes die we al gemaakt hebben? Bekijk dan de voorbeelden op onze website. Overweeg je door ons een whiteboard animatie te laten maken? Je kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 020-2617491 .

Onze werkwijze

1. Een meeting met jou

We komen altijd graag bij je langs voor een intake zodat het filmpje optimaal bij jouw bedrijf past. Je mag natuurlijk ook altijd gezellig bij ons in Amsterdam langskomen!

2. Tekst schrijven

De kunst van het maken van een helder filmpje zit in een complete en tegelijk zo kort mogelijke tekst, die visueel geschreven is zodat hij goed door de tekeningen versterkt wordt.

3. Tekenen

Als de tekst definitief is kan de tekenaar aan de slag om op allerlei creatieve manieren het filmpje zo boeiend en helder mogelijk te maken. Als je de tekeningen goed vindt worden ze live gefilmd.

4. Editen

Al het videomateriaal wordt vervolgens door de editor samengevoegd en ingekort. De voiceover wordt opgenomen en het filmpje wordt naar jou opgestuurd.

Reviews

Yara van der Velden
Yara van der Velden
Redacteur bij journalistiek platform De Correspondent
Lees verder
"De samenwerking met Bord&Stift verliep heel soepel. Dit kwam vooral doordat het team helder communiceert, snel schakelt en uiterst flexibel is. Ze denken in oplossingen en staan open voor aanpassingen waar nodig. Met een hele toffe video als resultaat!"
Arjen Tuinhof de Moed
Arjen Tuinhof de Moed
Manager Engineering bij NS Treinmodernisering
Lees verder
"Bord&Stift heeft een leuk team met een open en zeer intelligente benadering. Ons filmpje is niet alleen grappig maar vooral informatief en ‘to the point’. Aanrader!"
Marlet Kuis
Marlet Kuis
External Partnership Manager bij Bristol-Myers Squibb
Lees verder
"Professioneel, flexibel en zeer prettig in de samenwerking! Bord&Stift staat open voor eerlijke feedback: dat verbetert de kwaliteit. Prettig contact: bij vragen/issues neemt Bord&Stift direct contact op. En ze houden zich aan de timelines en zijn heel flexibel. We zijn zeer tevreden! Veel dank!"
4.6/5

De Correspondent, NS, Philips en andere klanten geven ons gemiddeld een 9.1 op basis van 61 reviews.

Klanten geven onafhankelijk hun mening over Bord&Stift via Feedbackcompany en Google.