Ben jij op zoek naar een bedrijf dat explanimations maakt? Dan zit je goed bij Bord&Stift. Het kan soms moeilijk zijn om je bedrijfsverhaal op een juiste manier bij je doelgroep te krijgen. Zeker met de grote informatiestromen waar we vandaag de dag mee te maken hebben. Met onze explanimations maken we jouw complexe boodschap simpel, helder en toegankelijk. Door de combinatie van getekend beeld en ingesproken tekst blijft je boodschap goed hangen bij de kijker.

Een paar van onze blije klanten:

Prachtig eindresultaat!

StichtingHartekind

Hele prettige samenwerking met een prachtig eindresultaat!

 

Linda Breusers

Professioneel en vriendelijk

MindfulMomentsLogo

Heel professioneel en vriendelijk zijn ze bij bord en stift. Ze werken met z’n allen hard aan een mooi eindresultaat. Dat is bij het filmpje van Mindful Moments over mindful parenting zeker gelukt!

Mayke den Ouden

Prettig en snel

Philadelhia_Logo

Het contact met Bord & Stift was informeel en prettig en snel. Er wordt goed geluisterd en ze willen dat je echt benoemt wat nog beter kan. Dat hebben we terug gezien in het filmpje dat is opgeleverd. Onze opdracht betrof een beeldverhaal over casussen uit het sociaal domein. De sfeer was goed weergegeven en boodschap helder overgekomen. We zijn heel tevreden en bevelen hen van harte aan.

Nelleke Hof

Meer reviews lezen? Bekijk al onze reviews op de onafhankelijke website van de Feedback Company.

De explanimations van Bord&Stift

Ze zien er misschien simpel uit, maar onze explanimations worden via een goed uitgedacht stappenproces gemaakt. Om de explanimation zo goed mogelijk aan je wensen te laten voldoen, worden alle stappen van het proces in samenspraak met jou doorlopen. Bij elke stap is er de mogelijkheid tot uitgebreide feedback, totdat we beginnen met filmen van de tekeningen. Wanneer onze tekstschrijvers de eerste versie van de tekst af hebben, wordt die naar je opgestuurd. Dan gaat de tekst een paar keer over en weer, totdat je helemaal tevreden bent. Vervolgens mag je kiezen of de tekst ingesproken wordt door één van onze eigen voice-overs, of dat je het liever zelf inspreekt. Als de tekst af is en de voice-over is gekozen, beginnen onze tekenaars met het maken van de tekeningen. Zij zorgen ervoor dat die zo goed mogelijk bij de tekst en jouw boodschap passen. Bij deze stap is er natuurlijk ook de mogelijkheid voor uitgebreide feedback.

Ben je helemaal tevreden? Dan begint het film- en monteerproces, en kan jij achterover leunen tot we de explanimation naar je opsturen.

Voorbeelden van explanimations

We maken al geruime tijd explanimations voor allerlei bedrijven en doelgroepen. Een deel van de explanimations mogen we niet openbaar vertonen, maar sommige filmpjes kunnen we wel laten zien. Deze kan je bekijken op de voorbeeldenpagina van onze site. Wil je graag een explanimation laten maken? Of wat meer weten over hoe we dat doen? Bel ons dan op 020-2617491 voor een vrijblijvende offerte of om een kennismakingsgesprek te plannen.

Wil je zien hoe wij te werk gaan?
Bekijk ons filmpje hier:

Wij toveren complexe verhalen om
tot simpele, getekende filmpjes.

✅ We werken met losse, heldere stappen

✅ Een vaste prijs per filmpje

✅ Elk filmpje start met een persoonlijke kick-off

✅ Focus op de inhoud, niet op de poespas

✅ Klanten geven ons gemiddeld een 9.1!

Bel ons op 020-2617491 ❯

-of neem op een andere manier contact met ons op.

Plan direct een vrijblijvende afspraak met ons

Wij vinden het altijd fijn om vrijblijvend live kennis te maken,
maar jij mag natuurlijk kiezen wat jou het beste uitkomt.

Belafspraak

15 min - 30 min
Voor als je specifieke vragen hebt
Als je grofweg een idee wilt krijgen van wie zijn
Als je haast hebt en snel meer wil weten

Wij komen langs bij jou

60 min - 120 min
Voor als je vrijblijvend kennis wil maken
Als je alvast een eerste (gratis) brainstorm wil houden
Als je geen reistijd kwijt wilt zijn met naar Amsterdam toe gaan

Jij komt langs bij ons

60 min - 120 min
Voor als je onze werkwijze wil zien
Als je het leuk vindt om in een creatieve omgeving te zijn 🙂
Als je het geen probleem vindt om te reizen

Anderen bekeken ook: