Bord&Stift is een animatie bedrijf dat whiteboardfilmpjes maakt. Met whiteboard, stift en camera gaan we aan de slag om jouw complexe verhaal op een simpele en heldere manier te vertellen. Wij geloven in de kracht van een simpele tekening gecombineerd met een heldere voice-over. In deze stijl maken wij dan ook onze whiteboardfilmpjes.

Een paar van onze blije klanten:

Een prachtig filmpje

Het maken van dit filmpje met Bord&Stift heeft ons op meerdere manieren vooruitgeholpen. Het zorgde ervoor dat we zelf ook weer eens grondig gingen nadenken over wat we nou eigenlijk doen en waarom, en dat leverde intern goeie gesprekken op. Daarnaast is het eindproduct een prachtig filmpje wat we heel goed kunnen gebruiken in gesprekken en presentaties.
Partnerships Resource Centre

Creatieve, leuke mensen

Het was erg leuk om met Bord&Stift samen te mogen werken. Wat een creatieve leuke mensen! We hadden een betrekkelijk korte tijd maar het eindresultaat is tot in de puntjes af! We zijn heel blij met het resultaat. De whiteboard animatie laat speels, vlot en raak zien wat we graag intern onder de aandacht willen brengen.

Ze staan voor elkaar en als een team

Razendsscherp en toegankelijk jong team met doorleefde ervaring, flexibel, analytisch, to the point, ontspannen en met goede humor en relativeringsvermogen. Ze staan voor elkaar en als een team. Bijzonder prettige ervaring!

Meer reviews lezen? Bekijk al onze reviews op de onafhankelijke website van de Feedback Company.

Een whiteboardfilmpje laten maken door ons animatie bedrijf

Als je door ons animatie bedrijf een whiteboardfilmpje wilt laten maken, dan gebeurt dat aan de hand van heldere stappen. Allereerst kun je een offerte bij ons aanvragen. Hierin geef je aan wat je precies voor ogen hebt en hoeveel filmpjes je wilt laten maken. Ben je akkoord met onze offerte, dan gaan we aan de slag met het schrijven van de teksten. Onze professionele tekstschrijvers schrijven aan de hand van jouw informatie de tekst die ingesproken wordt op het filmpje. Tussendoor geef jij daar feedback op zodat we tot een goede tekst komen waar je helemaal tevreden mee bent. Jij kunt kiezen welke van onze voice-overs en tekenaars het beste bij jouw verhaal past. Daarna wordt de tekst professioneel ingesproken en wordt de tekening gemaakt. Op dit alles heb je de mogelijkheid om feedback te geven.

Zodra we begonnen zijn met het filmen en editen kan er namelijk niets meer veranderd worden.

Bekijk onze eerdere projecten

Wij hebben als animatie bedrijf al veel andere whiteboardfilmpjes mogen maken. Bekijk eens onze voorbeelden om te zien wat je kunt verwachten. We maken alle filmpjes helemaal zelf; ze worden niet door de computer geanimeerd. We vertellen ook graag jouw verhaal op een simpele en heldere manier. Wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons animatie bedrijf op om een offerte of kennismakingsgesprek aan te vragen door te bellen naar 020-2617491.

Wil je weten hoe we te werk gaan?
Bekijk ons filmpje hier:

Wij toveren complexe verhalen om
tot simpele, getekende filmpjes.

✅ We werken met losse, heldere stappen

✅ Een vaste prijs per filmpje

✅ Elk filmpje start met een persoonlijke kick-off

✅ Focus op de inhoud, niet op de poespas

✅ Klanten geven ons gemiddeld een 9.0!

Bel ons op 020-2617491 ❯

-of neem op een andere manier contact met ons op.

Plan direct een vrijblijvende afspraak met ons in

Wij vinden het altijd fijn om vrijblijvend live kennis te maken,
maar jij mag natuurlijk kiezen wat jou het beste uitkomt.

Belafspraak

15 min - 30 min
Voor als je specifieke vragen hebt
Als je grofweg een idee wilt krijgen van wie zijn
Als je haast hebt en snel meer wil weten

Wij komen langs bij jou

60 min - 120 min
Voor als je vrijblijvend kennis wil maken
Als je alvast een eerste (gratis) brainstorm wil houden
Als je geen reistijd kwijt wilt zijn met naar Amsterdam toe gaan

Jij komt langs bij ons

60 min - 120 min
Voor als je onze werkwijze wil zien
Als je het leuk vindt om in een creatieve omgeving te zijn 🙂
Als je het geen probleem vindt om te reizen

Anderen bekeken ook: