Een getekende infographic kan op een toegankelijke en speelse manier jouw bedrijfsverhaal weergeven. Zelf een getekende infographic maken is lastig. Bij Bord&Stift doen we dat met een heel team aan tekstschrijvers, voice-overs, tekenaars en editors. Wij zorgen ervoor dat jouw complexe bedrijfsverhaal wordt omgezet in een getekende infographic die helder en begrijpelijk is.

Een paar van onze blije klanten:

Prachtig eindresultaat!

StichtingHartekind

Hele prettige samenwerking met een prachtig eindresultaat!

 

Linda Breusers

Professioneel en vriendelijk

MindfulMomentsLogo

Heel professioneel en vriendelijk zijn ze bij bord en stift. Ze werken met z’n allen hard aan een mooi eindresultaat. Dat is bij het filmpje van Mindful Moments over mindful parenting zeker gelukt!

Mayke den Ouden

Prettig en snel

Philadelhia_Logo

Het contact met Bord & Stift was informeel en prettig en snel. Er wordt goed geluisterd en ze willen dat je echt benoemt wat nog beter kan. Dat hebben we terug gezien in het filmpje dat is opgeleverd. Onze opdracht betrof een beeldverhaal over casussen uit het sociaal domein. De sfeer was goed weergegeven en boodschap helder overgekomen. We zijn heel tevreden en bevelen hen van harte aan.

Nelleke Hof

Meer reviews lezen? Bekijk al onze reviews op de onafhankelijke website van de Feedback Company.

Een getekende infographic maken: hoe gaat dat in zijn werk?

Als wij een getekende infographic voor je gaan maken, begint dat met een gesprek waarin je vertelt hoe je het voor je ziet, en waarin je het verhaal vertelt dat in de infographic naar voren moet komen. Onze tekstschrijver gaat dan aan de slag met het maken van de tekst. Deze wordt naar je opgestuurd, zodat je er feedback op kunt geven. Dit gebeurt net zolang totdat jij 100% tevreden bent met de tekst. Daarna wordt de tekst ingesproken. Dit kan gedaan worden door één van onze professionele voice-overs, maar je mag het ook zelf doen. Jij kiest één van onze tekenaars wiens stijl het beste bij jou past. Als de tekst helemaal af is, kan onze tekenaar beginnen met het maken van tekeningen die bij de tekst passen. Als overal feedback op gegeven is en dit verwerkt is, beginnen we met filmen. Er kan vanaf dit moment dan niets meer veranderd worden aan de tekst of de tekeningen.

Wij maken de getekende infographic namelijk niet met een computeranimatie, maar met een echt whiteboard en echte stiften.

De afwerking

Nadat we gefilmd hebben, wordt de getekende infographic gemonteerd zodat de tekst en bijbehorende tekeningen gelijk lopen. Dit is een precies werkje! Daarna sturen we het naar je op via WeTransfer en krijg je een YouTube-link, die we op niet-openbaar zetten. Heb je interesse in een getekende infographic van Bord&Stift voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020-2617491 om een vrijblijvend een kennismakingsgesprek of offerte aan te vragen.

Wil je weten hoe we te werk gaan?
Bekijk ons filmpje hier:

Wij toveren complexe verhalen om
tot simpele, getekende filmpjes.

✅ We werken met losse, heldere stappen

✅ Een vaste prijs per filmpje

✅ Elk filmpje start met een persoonlijke kick-off

✅ Focus op de inhoud, niet op de poespas

✅ Klanten geven ons gemiddeld een 9.1!

Bel ons op 020-2617491 ❯

-of neem op een andere manier contact met ons op.

Plan direct een vrijblijvende afspraak met ons in

Wij vinden het altijd fijn om vrijblijvend live kennis te maken,
maar jij mag natuurlijk kiezen wat jou het beste uitkomt.

Belafspraak

15 min - 30 min
Voor als je specifieke vragen hebt
Als je grofweg een idee wilt krijgen van wie zijn
Als je haast hebt en snel meer wil weten

Wij komen langs bij jou

60 min - 120 min
Voor als je vrijblijvend kennis wil maken
Als je alvast een eerste (gratis) brainstorm wil houden
Als je geen reistijd kwijt wilt zijn met naar Amsterdam toe gaan

Jij komt langs bij ons

60 min - 120 min
Voor als je onze werkwijze wil zien
Als je het leuk vindt om in een creatieve omgeving te zijn 🙂
Als je het geen probleem vindt om te reizen

Anderen bekeken ook: