1. Bord&Stift
  2. Filmpjes
  3. Live tekenaar inhuren of een tekenworkshop...


Hoe werkt het?

1) Kies hieronder een datum
2) Wij checken de beschikbaarheid
3) Maak je boeking definitief!

Prijs

Per live-tekensessie/workshop

€750,-

excl. BTW

Kies hieronder een datum om een live tekensessie
of tekenworkshop aan te vragen

Werkt de tool hieronder niet? Gebruik dan de button:
Boek een tekenaar ❯

Dit zijn een paar van onze tekenaars

Theo is als geen ander goed in overzicht hebben over een situatie en die helder weer te geven.

Jeroen is met zijn ervaring als striptekenaar geweldig om met humor een afbeelding te maken.

Mieske verbeeldt in een paar rake lijnen précies waar het op staat en tekent met veel humor.

Betina maakt inzichtelijke tekeningen door haar achtergrond in Industrieel Ontwerpen.


Een paar van onze blije klanten


FAQ

Live tekenen

Een live tekenaar is een soort sneltekenaar, want je moet heel snel informatie in beelden kunnen vangen Ook is een live tekenaar een soort notulist 2.0. In plaats van in woorden te vatten wat er besproken wordt tijdens een congres of evenement, vatten we het samen in beelden. Hierdoor worden ideeën direct helder en ook voor iedereen in één oogopslag toegankelijk. Ook is het op een bepaalde manier direct een reflectie op datgene wat besproken wordt, omdat het is vertaald in een beeld.

Een live tekenaar voegt veel waarde toe op het moment dat je met een groep mensen iets gaat bespreken wat je niet standaard elke week al bespreekt. Dus op het moment dat je een brainstorm organiseert of juist een dag hebt van reflectie om terug te kijken op afgelopen periode met je team, is het leuk om een live tekenaar erbij te hebben. Op deze manier krijg je goed overzicht van wat je eigenlijk bespreekt en is het ook iets van iedereen samen op zo’n moment.

Ook bij conferenties of evenementen is het leuk. Terwijl een spreker vertelt, maakt een tekenaar een samenvattende tekening waardoor datgene wat is besproken ook voor mensen die niet aanwezig waren toegankelijk is. Voor de mensen die wel aanwezig zijn is het een leuke manier om nog even de hoofdpunten van een speech terug te kunnen zien. Ook kan een tekenaar een overzicht maken van een hele dag, waardoor een conferentie meer één geheel wordt.

Kijk eerste welke tekenaar bij je past. Vervolgens kun je via de knop ‘Boeken’ de desbetreffende tekenaar inhuren. Wij kijken dan snel of die tekenaar beschikbaar is en laten jou dat weten. Als dat zo is, dan kun je de boeking definitief maken! De tekenaar neemt dan contact op om van te voren te bespreken wat jullie willen zodat hij/zij goed voorbereid jullie visueel kan begeleiden!

De tekenaar kan zelf zijn materiaal meenemen, of jullie kunnen dat regelen. Er zijn verschillende mogelijkheden: de tekenaar kan op één groot doek een grote samenvatting maken, of juist op verschillende vellen allerlei losse tekeningen maken. Afhankelijk van wat jullie willen en wat bij jullie past kijken we hoe we dat regelen.

Het live tekenen biedt voor ons weer een andere uitdaging dan het maken van een filmpje. Waarbij we bij het maken van een filmpje altijd rustig de tijd hebben om over alles na te denken, moet je als sneltekenaar juist heel direct kunnen reageren en direct iets omzetten in beeld. Dit zorgt ervoor dat je als tekenaar op de toppen van je kunnen werkt, waarbij al je capaciteiten worden aangesproken. Ook geloven we dat we op deze manier echt waarde kunnen toevoegen: om zaken helderder weer te geven, meer overzicht te geven tijdens een congres of evenement  en om ook wat plezier en speelsheid toe te voegen.

Load More

Tekenworkshop

Wij zorgen dat mensen op een laagdrempelige manier kennismaken met hoe je tekenskills kunt inzetten tijdens je werk. We zorgen er vooral voor dat je tijdens de workshop lekker aan de slag gaat en vooral ook veel tekent. We beginnen met wat simpele opdrachten en eindigen meestal met een iets uitgebreidere opdracht. Ook is er ruimte voor uitwisseling.

Visuele communicatie wordt steeds belangrijker. In plaats van daar lang over te praten, werkt het het beste om het te ervaren en ermee aan de slag te gaan. We zorgen dat mensen meer zelfvertrouwen ontwikkelen in hoe ze tekenen kunnen inzetten tijdens hun werk en hoe je visueel kunt leren denken. Doordat het gebaseerd is op het ook echt zelf gaan doen, neemt iedereen wel wat mee uit de workshop wat hij/zij kan gebruiken.

Ook tijdens conferenties of op teamdagen is het vaak naast een nuttige, vooral ook een hele leuke activiteit. Mensen ontspannen, zijn creatief bezig en ontdekken dat ze best kunnen tekenen (want vaak denkt iedereen van zichzelf dat ze niet kunnen denken). Tijdens ontstaat er vaak een leuke sfeer, waardoor mensen er een positief gevoel aan overhouden.

Kijk eerst welke tekenaar bij je past. Vervolgens kun je klikken, het formulier invullen en gaan wij kijken of de desbetreffende tekenaar inderdaad beschikbaar is! Daarna nemen we even contact op om de details door te nemen, waarbij we ook specifieke wensen die jullie hebben mee kunnen nemen in de workshop.

De tekenaar kan zelf het materiaal meenemen, of jullie kunnen dat regelen. Het kan leuk zijn als iedereen ná de workshop een setje van stiften en een schrift meekrijgt zodat ze na de sessie hun visuele skills ook nog zullen gebruiken. Ook kun je denken aan branded schriftjes met bijvoorbeeld het logo van jullie bedrijf erop. Ook dit bespreken vooraf aan de workshop.

We hadden het zelf eigenlijk niet bedacht, maar er was veel vraag naar vanuit bedrijven! Soms combineren we nu ook een tekenworkshop en het maken van een filmpje, waardoor de medewerkers van het bedrijf echt betrokken worden bij de tekeningen van het filmpje. Ook vinden we hee erg leuk om te doen en is het mooi om te zien hoe enthousiast mensen worden als ze merken dat ze stiekem eigenlijk best wel kunnen tekenen…

Load More