Wil jij met je team aan de slag met een thema
dat speelt binnen jouw organisatie?

Een tekenworkshop is een leuke manier
om met zo’n thema aan de slag te gaan.

We maken onze tekenworkshops altijd op maat. We stemmen de sessie namelijk af op het thema dat bij jullie speelt.
Hierdoor leren deelnemers niet alleen de basis van visueel denken, maar is de workshop ook inhoudelijk interessant.

Hoe werkt het?

1) Kies hieronder een datum en tijd
2) Wij checken de beschikbaarheid en we sturen een offerte
3) We plannen een (bel)afspraak in ter voorbereiding
4) Op de afgesproken datum staan we bij jullie op de stoep!

Boek een workshop ❯

Wat kost het?

Per workshop:

€75,- per deelnemer

excl. BTW

Ben je met minder dan 10 personen? Wij vragen minimaal €750,- excl. BTW voor een tekenworkshop.

 

Tekenworkshop Bord&Stift

 

Benieuwd naar de tekenaars die de workshops geven?

Want ja, je wil wel weten wíe er dan de workshop komt geven.

Betina Van Meter
Een vrolijkere workshopgever is moeilijk te vinden! Betina zorgt ervoor dat iedereen zich op z'n gemak voelt en er veel spelelementen in de workshop zitten.
Theo Danes
Theo is, naast dat hij tekenaar is, ook dichter. Daarom bevatten de workshops die hij geeft ook altijd elementen die zich op het snijvlak van beeld en taal bevinden.
Violet Swakman
Violet zorgt ervoor dat zelfs de mensen die vinden dat ze écht niet kunnen tekenen, toch meedoen! En ze zorgt ervoor dat elke workshop tot in de puntjes is geregeld.

Leuk hoor… Maar hoe ziet zo’n workshop er dan ongeveer uit?

Dat verschilt dus per opdrachtgever, maar zo bijvoorbeeld.

Dit is een voorbeeld van het schema van een workshop die we gaven aan PhD studenten van de Erasmus Universiteit.
In deze workshop leerden ze om op visuele manier te communiceren waar hun PhD over gaat.

De basis leren

  • Warm-up oefening (15 min)
  • Geometrische figuren (10 min)
  • Poppetjes leren tekenen (15 min)

Een spelelement

  • Pictionary (20 min)
  • Beeldtaalraadsels (10 min)
  • Sneltekenen (5 min)

Eindopdracht

  • Uitleg van een eindopdracht (10 min)
  • Eindopdracht in groepjes (25 min)
  • Presenteren aan elkaar (15 min)

Wil je graag een workshop aanvragen?

Kies hieronder een datum.

Werkt de tool hieronder niet? Gebruik dan de button:
Boek een workshop ❯

=

Wat zeggen onze klanten over ons?

Gemiddeld geven ze ons een 9.1.

B&S luistert naar je wensen

NotoServices_Logo
Het is erg fijn dat B&S veel vrijheid biedt met je keuzes en luistert naar je wensen. Ook prettig dat B&S veel en snel communiceert over voortgang en planning.
Bernard

Creatieve club

NS
Erg mooi om te zien hoe een verhaal tot leven komt! Erg creatieve club.
Joost Bosma

Aanrader!

Semmtech_Logo
Leuke creatief bedrijf die problemen en oplossingen zo begrijpbaar mogelijk proberen te maken. Communicatie was prettig en direct. Aanrader!
Peter Vrijhoef

Inspirerende en enthousiasmerende training

gupta strategists logo groene letters

Bord&Stift heeft voor ons in maart 2019 een ontzettend inspirerende training ‘Visueel Denken’ georganiseerd. Theo en Charlotte voelden erg goed aan naar wat voor type training wij op zoek waren. Dit resulteerde in ontzettend leerzame, inspirerende en enthousiasmerende training. Bord&Stift, bedankt voor de fijne samenwerking en geweldige training!

Noreen van der Linden

Snel, doeltreffend en met sfeer getekend!

zwart logo met witte letters van de scaleup company

Floris van Bord&Stift heeft in de Strategy Collective van ons groeiprogramma (ScaleUp Company) van alle deelnemende bedrijven de BHAG en Core Purpose getekend. Snel, doeltreffend en met sfeer getekend!

Nienke

De tekensessie was heel erg goed

bristol-myers squibb logo, blauwe geometrische vorm

Wij hebben 2 filmpjes en een live tekensessie gehad. De tekensessie was ook heel erg goed; met een afsluitende samenvatting van B&S die perfect de kern van de dag samenvatte.
We zijn zeer tevreden! Veel dank!

Marlet

FAQ

Wij zorgen dat mensen op een laagdrempelige manier kennismaken met hoe je tekenskills kunt inzetten tijdens je werk. We zorgen er vooral voor dat je tijdens de workshop lekker aan de slag gaat en vooral ook veel tekent. We beginnen met wat simpele opdrachten en eindigen meestal met een iets uitgebreidere opdracht. Ook is er ruimte voor uitwisseling.

Visuele communicatie wordt steeds belangrijker. In plaats van daar lang over te praten, werkt het het beste om dit te ervaren en ermee aan de slag te gaan. We zorgen dat mensen meer zelfvertrouwen ontwikkelen in hoe ze tekenen kunnen inzetten tijdens hun werk en hoe je visueel kunt leren denken. Doordat je dit tijdens de workshop daadwerkelijk zelf gaat doen, neemt iedereen wel iets mee wat hij/zij kan gebruiken.

Ook tijdens conferenties of op teamdagen is het vaak naast een nuttige, vooral ook een hele leuke activiteit. Mensen ontspannen, zijn creatief bezig en ontdekken dat ze best kunnen tekenen (want vaak denkt iedereen van zichzelf dat ze niet kunnen denken). Tijdens ontstaat er vaak een leuke sfeer, waardoor mensen er een positief gevoel aan overhouden.

Kijk eerst welke tekenaar bij je past. Vervolgens kun je klikken, het formulier invullen en gaan wij kijken of de desbetreffende tekenaar inderdaad beschikbaar is! Daarna nemen we even contact op om de details door te nemen, waarbij we ook specifieke wensen die jullie hebben mee kunnen nemen in de workshop.

De tekenaar kan zelf het materiaal meenemen, of jullie kunnen dat regelen. Het kan leuk zijn als iedereen ná de workshop een setje van stiften en een schrift meekrijgt zodat ze na de sessie hun visuele skills ook nog zullen gebruiken. Ook kun je denken aan branded schriftjes met bijvoorbeeld het logo van jullie bedrijf erop. Ook dit bespreken vooraf aan de workshop.

We hadden het zelf eigenlijk niet bedacht, maar er was veel vraag naar vanuit bedrijven! Soms combineren we nu ook een tekenworkshop en het maken van een filmpje, waardoor de medewerkers van het bedrijf echt betrokken worden bij de tekeningen van het filmpje. Ook vinden we heel erg leuk om te doen en is het mooi om te zien hoe enthousiast mensen worden als ze merken dat ze stiekem eigenlijk best wel kunnen tekenen…

Load More