1. Bord&Stift
  2. Klanten

Dit zeggen anderen over ons

Voor onze reviews werken we sinds 2016 samen met The Feedback Company. Zij zorgen ervoor dat het feedbackproces volledig transparant verloopt en dat onze reviewscore niet gemanipuleerd kan worden. Hiermee hopen we jou een zo eerlijk mogelijk beeld te geven van wie we zijn!

Enthousiast en zeer kundig team

Zeer prettige en plezierige samenwerking met een enthousiast en zeer kundig team.
De lijntjes waren erg kort en we hadden steeds snel terugkoppeling over het een en ander. Kortom: Super!!
Rian Eijsermans

Enthousiaste club mensen

Bord en Stift is een enthousiaste club mensen die in korte tijd (twee weken) voor ons een productie wisten op te leveren. Snel en flexibel. We konden snel schakelen. En ze hadden goede ideeën in het uitwerken van een verhaal naar tekeningen.

Ik kon niet beter wensen

We hebben in no-time een geweldig filmpje gemaakt. Dat komt omdat iedereen van het team echt enorm goed is. Bovendien zijn het allemaal fijne plezierige mensen, die enthousiast zijn en gaan voor het beste resultaat. Ik kon niet beter wensen.

Elly Loman

Ze staan voor elkaar en als een team

Razendsscherp en toegankelijk jong team met doorleefde ervaring, flexibel, analytisch, to the point, ontspannen en met goede humor en relativeringsvermogen. Ze staan voor elkaar en als een team. Bijzonder prettige ervaring!

Creatieve, leuke mensen

Het was erg leuk om met Bord&Stift samen te mogen werken. Wat een creatieve leuke mensen! We hadden een betrekkelijk korte tijd maar het eindresultaat is tot in de puntjes af! We zijn heel blij met het resultaat. De whiteboard animatie laat speels, vlot en raak zien wat we graag intern onder de aandacht willen brengen.

Een prachtig filmpje

Het maken van dit filmpje met Bord&Stift heeft ons op meerdere manieren vooruitgeholpen. Het zorgde ervoor dat we zelf ook weer eens grondig gingen nadenken over wat we nou eigenlijk doen en waarom, en dat leverde intern goeie gesprekken op. Daarnaast is het eindproduct een prachtig filmpje wat we heel goed kunnen gebruiken in gesprekken en presentaties.
Partnerships Resource Centre

Wil je meer reviews lezen? Lees al onze reviews via The Feedback Company of Google Reviews.

Een paar van onze blije klanten