Lieve klanten,

Afgelopen jaren is Bord&Stift enorm gegroeid (mede dankzij jullie filmpje(s)), van een klein bedrijfje wat begon in mijn slaapkamer, tot ons kantoor aan de Haarlemmerstraat met twee fiilmstudio’s, tientallen fantastische Bord&Stift’ers en honderden filmpjes die we per jaar produceren. Twee updates voor jullie voor 2018:
?Nieuwe prijs: €3.250,-
We hebben onze prijs altijd transparant op de website staan. Het is een totaalprijs, zodat je van tevoren weet waar je aan toe bent bij ons. Vanaf 1 januari 2018 voeren we ons nieuwe prijs (€3.250,- excl. BTW voor een filmpje van 3 minuten) in voor al onze klanten. De nieuwe prijs stond al een tijdje op de website, maar voor bestaande klanten rekenden we nog het oude tarief, maar dat willen we in 2018 gelijktrekken voor iedereen.
? Vooraf factureren in plaats van achteraf

Een belangrijke les die we hebben geleerd in 2017 is dat voor ons product, filmpjes maken, het niet goed werkt om pas achteraf te factureren. Tijdens het proces maken wij namelijk al kosten, waardoor toen we dit jaar heel hard groeiden ineens een negatieve cash flow hadden, en dat moet je natuurlijk niet hebben. Daarom vanaf 1 januari 2018: we factureren de filmpjes vooraf!

Meer weten? Zie hieronder het antwoord op een paar vragen.

Wat? Krijg ik niet eens een kerstgroet?
Natuurlijk wel! Bij dezen een plaatje van Bord&Stift’ers vermomd als kerstmannen..

Inline images 1

Ik heb net al een offerte of factuur van jullie gekregen met het oude bedrag, wat moet ik daar nu mee?

Dat is geen probleem, daar vindt geen enkele verandering plaats. Dus die blijven gewoon zoals je ze hebt ontvangen. Alle offertes en facturen die uitstaan blijven zo uitstaan. Het gaat alleen om offerte en facturen die vanaf 1 januari 2018 worden gestuurd.

Help! Bij mijn organisatie kunnen we niet vooraf factureren. Kunnen we nu geen filmpjes meer bij jullie maken?

Natuurlijk wel! Een van onze kernwaardes is dat we flexibel zijn, dus we kunnen gewoon contact hebben met jullie over wat dan een goede oplossing is. 50% vooraf en 50% achteraf kan bijvoorbeeld ook.

Waarom vragen jullie zo veel geld eigenlijk voor een filmpje?

Deze vraag krijgen we regelmatig. We maken onze filmpjes met veel persoonlijke aandacht en een goede dosis creatieve liefde. Daar komen ook veel uren bij kijken en dus zijn we niet de allergoedkoopste.

Waarom zijn jullie eigenlijk zo goedkoop?

Deze vraag krijgen we (grappig genoeg) ook regelmatig. We hebben onze processen efficiënt ingericht en hoewel elk filmpje uniek is, hebben we al honderden filmpjes gemaakt en gebruiken we die ervaring. Daarnaast is het natuurlijk zo dat of je iets duur vindt of goedkoop afhangt van de budgetten die je beschikbaar hebt. Wij hebben ervoor gekozen om één vaste prijs voor iedereen te rekenen en die ook transparant op onze website te zetten.

Ik ben een stichting en ik heb een keer korting van jullie gekregen, kan dat nu nooit meer?

We hebben een beperkt budget beschikbaar om voor stichtingen die we een warm hart toedragen soms filmpjes te maken met korting. Dit budget bestaat volgend jaar nog steeds.

Mijn vraag staat er niet tussen, wat nu?
Je kunt ons altijd mailen op contact@bordenstift.nl of bellen op 020-2617491 of 06-34244067.