Top

Filmpjes

✓ Alles écht getekend ✎   ✓ Betrokken en persoonlijk   ✓ Geen extra kosten, één vast bedrag   ✓ Klanten geven ons een 9!

Hier vind je een selectie van filmpjes gemaakt door Bord&Stift. Een groot gedeelte van de filmpjes die we maken is voor intern gebruik van bedrijven, deze filmpjes zijn niet openbaar en daarom kun je die hier niet bekijken. Van de filmpjes die we wel openbaar mogen delen hebben we een selectie gemaakt.

De filmpjes zijn ook te bekijken via ons YouTubekanaal.

 

Benieuwd? Neem contact met ons op!

 

(of kijk nog even lekker rond op de site over alles wat je wilt weten)
2018

Sport-Z (Theo)

Focus MA – De Herbergier (Liselotte)

2017

WOMEN Inc. (Jeroen)

Recente beoordelingen★★★★★★★★★★Joris van Marrewijk / Royal BrinkmanSamen met de mensen van Bord&Stift een leuk en duidelijk filmpje gemaakt van ons primaire proces. Het is Bord&Stift gelukt om een vrij complex proces in een kort filmpje te verduidelijken en terug te brengen tot de kern. Afspraken worden goed nagevolgd! Prima samenwerking!★★★★★★★★★★Meander Medisch CentrumHet was erg leuk om met Bord&Stift samen te mogen werken. Wat een creatieve leuke mensen! We hadden een betrekkelijk korte tijd maar het eindresultaat is tot in de puntjes af! We zijn heel blij met het resultaat. De whiteboard animatie laat speels, vlot en raak zien wat we graag intern onder de aandacht willen brengen.★★★★★★★★★★AnoniemUitstekend samenwerking! Professioneel en flexibel. ★★★★★★★★★★AnoniemBord&Stift is een van de meest klantvriendelijke bureaus die ik ken. Ze gaan tot het uiterste om tot een goed resultaat te komen. Daarbij stellen ze zich positief en leerbaar op, heel prettig samenwerken. ★★★★★★★★★★Arjen Tuinhof de Moed/NSBord en Stift heeft een leuk team met een open en zeer intelligente benadering. Ons Filmpje is niet alleen grappig maar vooral informatief en 'to the point'. Aanrader!★★★★★★★★★★Yvo Dolmans / Kreuze TelecomEen hele prettige club om zaken mee te doen. Houden zich aan de afspraken, zijn flexibel en denken mee in het gewenste resultaat.★★★★★★★★★★Stichting HartekindHele prettige samenwerking met een prachtig eindresultaat!★★★★★★★★★★MovisieWe hebben Bord&Stift ingeschakeld voor een filmpje met best een lastig verhaal. Ze hebben het verhaal buitengewoon knap verwerkt en teruggebracht naar de kern. Daarnaast werkt Bord&Stift snel en secuur. Met een prachtig eindresultaat! Dank jullie wel. ★★★★★★★★★★Meester SpitsBord in Stift is uitermate goed in staat om te schakelen tijdens het proces: het betrekken van meer/minder collega's, fysiek overleg of juist per e-mail, brainstormen buiten de kaders op zowel tekst- als beeldniveau of juist adviserend/sturend waar nodig. Het gehele proces kwam hierdoor ten goede aan het eindresultaat en dat heb ik als zeer prettig als effectief ervaren.★★★★★★★★★★Detailhandel NederlandBord&Stift is een prettig bedrijf. Denkt met je mee. Adviseert je goed. Maakt mooie filmpjes, die blijven ‘hangen’.

Feedback Company
BuySmart veilig kopen

Detailhandel Nederland (Mieske)

Movisie (Baue)

Stichting Hartekind (Theo)

Swazoom (Baue)

UMCG (Theo)

Heimans en Thijsse Stichting (Baue)

✅ Ongelimiteerd aantal feedbackrondes

✅ We werken met losse, heldere stappen

✅ Een vaste prijs per filmpje

✅ Elk filmpje start met een persoonlijke kick-off

✅ Focus op de inhoud, niet op de poespas

✅ Klanten geven ons gemiddeld een 9!

.

Vraag een offerte aan

of neem direct contact met ons op.

Hospice Bardo (Theo)

Shell New Energy Challenge (Jeroen)

Werken Als Een Paard (Theo)

VHTO – Digileerkracht (Yara)

Investeren in vernieuwende zorg (Yara)

Mijn Zaak (Mieske)

2016

Het Klokhuis – Democratie (Theo)

Rabobank – Biobased Economy (Theo)

Crowdacting (Theo)

Hogeschool Leiden (Mieske)

UvA – Complexity (Theo)

Spring naar werkbalk