Bord&Stift is een animatie bedrijf dat whiteboardfilmpjes maakt. Met whiteboard, stift en camera gaan we aan de slag om jouw complexe verhaal op een simpele en heldere manier te vertellen. Wij geloven in de kracht van een simpele tekening gecombineerd met een heldere voice-over. In deze stijl maken wij dan ook onze whiteboardfilmpjes.

Een paar van onze blije klanten:

Complex proces teruggebracht tot de kern

Samen met de mensen van Bord&Stift een leuk en duidelijk filmpje gemaakt van ons primaire proces. Het is Bord&Stift gelukt om een vrij complex proces in een kort filmpje te verduidelijken en terug te brengen tot de kern. Afspraken worden goed nagevolgd! Prima samenwerking!

Joris van Marrewijk

Open en intelligente benadering

Bord en Stift heeft een leuk team met een open en zeer intelligente benadering. Ons Filmpje is niet alleen grappig maar vooral informatief en ‘to the point’.
Aanrader!

Arjen Tuinhof de Moed

Snel en secuur

We hebben Bord&Stift ingeschakeld voor een filmpje met best een lastig verhaal. Ze hebben het verhaal buitengewoon knap verwerkt en teruggebracht naar de kern. Daarnaast werkt Bord&Stift snel en secuur. Met een prachtig eindresultaat! Dank jullie wel.

R. Van der Helm

Zeer prettig

Bord in Stift is uitermate goed in staat om te schakelen tijdens het proces: het betrekken van meer/minder collega’s, fysiek overleg of juist per e-mail, brainstormen buiten de kaders op zowel tekst- als beeldniveau of juist adviserend/sturend waar nodig. Het gehele proces kwam hierdoor ten goede aan het eindresultaat en dat heb ik als zeer prettig als effectief ervaren.

Roel Spits

Meer reviews lezen? Bekijk al onze reviews op de onafhankelijke website van de Feedback Company.

Een whiteboardfilmpje laten maken door ons animatie bedrijf

Als je door ons animatie bedrijf een whiteboardfilmpje wilt laten maken, dan gebeurt dat aan de hand van heldere stappen. Allereerst kun je een offerte bij ons aanvragen. Hierin geef je aan wat je precies voor ogen hebt en hoeveel filmpjes je wilt laten maken. Ben je akkoord met onze offerte, dan gaan we aan de slag met het schrijven van de teksten. Onze professionele tekstschrijvers schrijven aan de hand van jouw informatie de tekst die ingesproken wordt op het filmpje. Tussendoor geef jij daar feedback op zodat we tot een goede tekst komen waar je helemaal tevreden mee bent. Jij kunt kiezen welke van onze voice-overs en tekenaars het beste bij jouw verhaal past. Daarna wordt de tekst professioneel ingesproken en wordt de tekening gemaakt. Op dit alles heb je de mogelijkheid om feedback te geven.

Zodra we begonnen zijn met het filmen en editen kan er namelijk niets meer veranderd worden.

Bekijk onze eerdere projecten

Wij hebben als animatie bedrijf al veel andere whiteboardfilmpjes mogen maken. Bekijk eens onze voorbeelden om te zien wat je kunt verwachten. We maken alle filmpjes helemaal zelf; ze worden niet door de computer geanimeerd. We vertellen ook graag jouw verhaal op een simpele en heldere manier. Wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons animatie bedrijf op om een offerte of kennismakingsgesprek aan te vragen door te bellen naar 020-2617491.

Wil je weten hoe we te werk gaan?
Bekijk onze video hier:

Wij toveren complexe verhalen om
tot simpele, getekende filmpjes.

✅ We werken met losse, heldere stappen

✅ Een vaste prijs per filmpje

✅ Elk filmpje start met een persoonlijke kick-off

✅ Focus op de inhoud, niet op de poespas

✅ Klanten geven ons gemiddeld een 9.0!

Bel ons op 020-2617491 ❯

-of neem op een andere manier contact met ons op.

Plan direct een vrijblijvende afspraak met ons in

Wij vinden het altijd fijn om vrijblijvend live kennis te maken,
maar jij mag natuurlijk kiezen wat jou het beste uitkomt.

Belafspraak

15 min - 30 min
Voor als je specifieke vragen hebt
Als je grofweg een idee wilt krijgen van wie zijn
Als je haast hebt en snel meer wil weten

Wij komen langs bij jou

60 min - 120 min
Voor als je vrijblijvend kennis wil maken
Als je alvast een eerste (gratis) brainstorm wil houden
Als je geen reistijd kwijt wilt zijn met naar Amsterdam toe gaan

Jij komt langs bij ons

60 min - 120 min
Voor als je onze werkwijze wil zien
Als je het leuk vindt om in een creatieve omgeving te zijn 🙂
Als je het geen probleem vindt om te reizen

Anderen bekeken ook: