1. Bord&Stift
  2. Filmpjes
  3. Getekende filmpjes maken

Zelf getekende filmpjes maken, kan erg lastig zijn. Je hebt het vast al vaker gezien, een simpel filmpje die een boodschap goed weet over te brengen. Helder en duidelijk, zo blijft het hangen bij de doelgroep. Bord&Stift is gespecialiseerd in het maken van deze getekende filmpjes. Wij gaan te werk met professionele tekstschrijvers, voice-overs, tekenaars en editors om jouw complexe verhaal om te zetten in een heldere en simpele boodschap.

Een paar van onze blije klanten:

Complex proces teruggebracht tot de kern

Samen met de mensen van Bord&Stift een leuk en duidelijk filmpje gemaakt van ons primaire proces. Het is Bord&Stift gelukt om een vrij complex proces in een kort filmpje te verduidelijken en terug te brengen tot de kern. Afspraken worden goed nagevolgd! Prima samenwerking!

Joris van Marrewijk

Open en intelligente benadering

Bord en Stift heeft een leuk team met een open en zeer intelligente benadering. Ons Filmpje is niet alleen grappig maar vooral informatief en ‘to the point’.
Aanrader!

Arjen Tuinhof de Moed

Snel en secuur

We hebben Bord&Stift ingeschakeld voor een filmpje met best een lastig verhaal. Ze hebben het verhaal buitengewoon knap verwerkt en teruggebracht naar de kern. Daarnaast werkt Bord&Stift snel en secuur. Met een prachtig eindresultaat! Dank jullie wel.

R. Van der Helm

Zeer prettig

Bord in Stift is uitermate goed in staat om te schakelen tijdens het proces: het betrekken van meer/minder collega’s, fysiek overleg of juist per e-mail, brainstormen buiten de kaders op zowel tekst- als beeldniveau of juist adviserend/sturend waar nodig. Het gehele proces kwam hierdoor ten goede aan het eindresultaat en dat heb ik als zeer prettig als effectief ervaren.

Roel Spits

Meer reviews lezen? Bekijk al onze reviews op de onafhankelijke website van de Feedback Company.

Getekende filmpjes maken: hoe werkt dat?

Als wij getekende filmpjes gaan maken, doen we dat aan de hand van een duidelijk stappenplan. We beginnen natuurlijk met het schrijven van de teksten aan de hand van jouw verhaal. Deze teksten gaan over en weer met jou, totdat we de perfecte tekst voor het getekende filmpje hebben. Dit gaat ook zo met de voice-over. Je kunt de voice-over ook zelf doen; dit kan een erg authentiek gevoel geven aan het filmpje. Als de tekst af is, gaan de tekenaars aan de slag met het maken van de tekeningen die bij de tekst passen. Ook hier mag je feedback op geven. Zorg ervoor dat alles helemaal naar wens is, want zodra we

beginnen met filmen en monteren kan er niets meer veranderd worden. Wij werken namelijk met echte whiteboards en stiften, niet met computeranimatie.

Je kunt contact met ons opnemen als je door ons getekende filmpjes wil laten maken voor jouw bedrijf.Je kunt dan vrijblijvend een offerte of kennismakingsgesprek aanvragen. Dit kun je doen door te bellen naar 020-2617491. We maken ook voor jou graag getekende filmpjes! Bekijk ook eens onze eerder gemaakte filmpjes als voorbeeld.

Wil je weten hoe we te werk gaan?
Bekijk onze video hier:

Wij toveren complexe verhalen om
tot simpele, getekende filmpjes.

✅ We werken met losse, heldere stappen

✅ Een vaste prijs per filmpje

✅ Elk filmpje start met een persoonlijke kick-off

✅ Focus op de inhoud, niet op de poespas

✅ Klanten geven ons gemiddeld een 9.0!

Bel ons op 020-2617491 ❯

-of neem op een andere manier contact met ons op.

Plan direct een vrijblijvende afspraak met ons in

Wij vinden het altijd fijn om vrijblijvend live kennis te maken,
maar jij mag natuurlijk kiezen wat jou het beste uitkomt.

Belafspraak

15 min - 30 min
Voor als je specifieke vragen hebt
Als je grofweg een idee wilt krijgen van wie zijn
Als je haast hebt en snel meer wil weten

Wij komen langs bij jou

60 min - 120 min
Voor als je vrijblijvend kennis wil maken
Als je alvast een eerste (gratis) brainstorm wil houden
Als je geen reistijd kwijt wilt zijn met naar Amsterdam toe gaan

Jij komt langs bij ons

60 min - 120 min
Voor als je onze werkwijze wil zien
Als je het leuk vindt om in een creatieve omgeving te zijn 🙂
Als je het geen probleem vindt om te reizen

Anderen bekeken ook: