1. Bord&Stift
  2. Filmpjes
  3. Whiteboard animatie laten maken

Je kunt door Bord&Stift een whiteboard animatie laten maken. Je wordt bij ons bij het hele proces betrokken. Zo zorgen we ervoor dat de animatie volledig wordt zoals jij het voor ogen hebt. Er zijn veel mogelijkheden tot het geven van feedback; dat maakt onderdeel uit van onze flexibele samenwerking.

Een paar van onze blije klanten:

Complex proces teruggebracht tot de kern

Samen met de mensen van Bord&Stift een leuk en duidelijk filmpje gemaakt van ons primaire proces. Het is Bord&Stift gelukt om een vrij complex proces in een kort filmpje te verduidelijken en terug te brengen tot de kern. Afspraken worden goed nagevolgd! Prima samenwerking!

Joris van Marrewijk

Open en intelligente benadering

Bord en Stift heeft een leuk team met een open en zeer intelligente benadering. Ons Filmpje is niet alleen grappig maar vooral informatief en ‘to the point’.
Aanrader!

Arjen Tuinhof de Moed

Snel en secuur

We hebben Bord&Stift ingeschakeld voor een filmpje met best een lastig verhaal. Ze hebben het verhaal buitengewoon knap verwerkt en teruggebracht naar de kern. Daarnaast werkt Bord&Stift snel en secuur. Met een prachtig eindresultaat! Dank jullie wel.

R. Van der Helm

Zeer prettig

Bord in Stift is uitermate goed in staat om te schakelen tijdens het proces: het betrekken van meer/minder collega’s, fysiek overleg of juist per e-mail, brainstormen buiten de kaders op zowel tekst- als beeldniveau of juist adviserend/sturend waar nodig. Het gehele proces kwam hierdoor ten goede aan het eindresultaat en dat heb ik als zeer prettig als effectief ervaren.

Roel Spits

Meer reviews lezen? Bekijk al onze reviews op de onafhankelijke website van de Feedback Company.

Een whiteboard animatie laten maken: waarom?

Je wilt graag een whiteboard animatie laten maken voor je bedrijf. Dat is een erg goede keuze. Tegenwoordig leven we namelijk in een maatschappij waarin iedereen overladen wordt met informatie. Om nog op te vallen, kun je een whiteboard animatie laten maken. Met een whiteboard animatie kan een complex bedrijfsverhaal simpel en helder worden verteld. Bovendien blijft de boodschap beter hangen bij je doelgroep, doordat het auditieve en visuele volledig met elkaar in overeenstemming zijn. Wij geloven in de kracht van een simpele en krachtige tekening die gecombineerd is met een heldere voice-over.

Wij werken volgens een duidelijk stappenplan, wat je zult merken als je door ons een whiteboard animatie gaat laten maken. Allereerst worden de teksten geschreven, dan wordt de voice-over gedaan en vervolgens worden de tekeningen gemaakt. Daarna wordt er gefilmd en worden de beelden perfect bij het geluid gemonteerd. Als het filmpje af is, sturen we het naar je op. Benieuwd naar de filmpjes die we al gemaakt hebben? Bekijk dan de voorbeelden op onze website. Overweeg je door ons een whiteboard animatie te laten maken? Je kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 020-2617491 .

Wil je weten hoe we te werk gaan?
Bekijk onze video hier:

Wij toveren complexe verhalen om
tot simpele, getekende filmpjes.

✅ We werken met losse, heldere stappen

✅ Een vaste prijs per filmpje

✅ Elk filmpje start met een persoonlijke kick-off

✅ Focus op de inhoud, niet op de poespas

✅ Klanten geven ons gemiddeld een 9.0!

Bel ons op 020-2617491 ❯

-of neem op een andere manier contact met ons op.

Plan direct een vrijblijvende afspraak met ons in

Wij vinden het altijd fijn om vrijblijvend live kennis te maken,
maar jij mag natuurlijk kiezen wat jou het beste uitkomt.

Belafspraak

15 min - 30 min
Voor als je specifieke vragen hebt
Als je grofweg een idee wilt krijgen van wie zijn
Als je haast hebt en snel meer wil weten

Wij komen langs bij jou

60 min - 120 min
Voor als je vrijblijvend kennis wil maken
Als je alvast een eerste (gratis) brainstorm wil houden
Als je geen reistijd kwijt wilt zijn met naar Amsterdam toe gaan

Jij komt langs bij ons

60 min - 120 min
Voor als je onze werkwijze wil zien
Als je het leuk vindt om in een creatieve omgeving te zijn 🙂
Als je het geen probleem vindt om te reizen

Anderen bekeken ook: