1. Bord&Stift
  2. Klanten

Dit zeggen anderen over ons

Voor onze reviews werken we sinds 2016 samen met The Feedback Company. Zij zorgen ervoor dat het feedbackproces volledig transparant verloopt en dat onze reviewscore niet gemanipuleerd kan worden. Hiermee hopen we jou een zo eerlijk mogelijk beeld te geven van wie we zijn!


Anneroos Scheepers

Ik heb de samenwerking met Bord&Stift als prettig en flexibel ervaren. Het team was goed bereikbaar, ze stonden nog open voor allerlei last-minute wijzigingen en de afspraken werden goed nagekomen.

Newcom. Voor Newcom maakten we een filmpje om hun visie op marketing en klantcommunicatie uit te leggen. Bord en Stift maakt getekende whiteboardfilmpjes om complexe dingen simpel uit te leggen.
Neil van der Veer

Met Bord&Stift samenwerken was heel prettig. Heel snel alles voor elkaar, goed aan de afspraken gehouden en heel goed op de hoogte gehouden. En het resultaat mag er zijn! Wat ons betreft is Bord&Stift een echte aanrader!

Liliane Smit

Wij hebben de samenwerking met Bord&Stift als zeer plezierig ervaren. Professioneel, conform planning, bereid om mee te denken en creatief en flexibel in de uitvoering. Een aanrader als je een complex verhaal toegankelijk en begrijpelijk wilt overbrengen!

Logo FNLI. Voor de FNLI hebben we een filmpje gemaakt over duurzaamheid in de voedselketen. Bord en Stift maakt getekende whiteboardfilmpjes om complexe dingen simpel uit te leggen.
Magreet Schijvens-Timmermans

De mensen van Bord&Stift zijn enthousiast, flexibel, denken goed mee en schakelen snel. Kortom, we hebben de samenwerking als heel prettig ervaren!

Max Huisman

Op korte termijn hadden we een partner nodig die op een originele manier een bijdrage kon leveren. Bord&Stift schakelt snel waardoor er binnen no-time een film werd afgeleverd.

Rian Eijsermans

Het was zeer plezierig om samen te werken met Bord&Stift. Het team was erg enthousiast, creatief, flexibel en snel in het reageren op onze feedback. Kortom een aanrader!

Een paar van onze blije klanten