Als je deel uitmaakt van een grote organisatie, dan kan het formuleren van een heldere communicatieboodschap – intern of extern – een uitdagende klus zijn. Je wilt bijvoorbeeld complexe informatie uitleggen of voor een interne koerswijziging alle neuzen dezelfde kant op krijgen. Complexe verhalen terugbrengen tot een simpel, helder én leuk filmpje, dat de kijkers inspireert en motiveert, daar zijn wij bij Bord&Stift in gespecialiseerd. Bekijk op deze pagina met welke commerciële organisaties wij eerder hebben samengewerkt, hoe zij dat hebben ervaren en onze eigen Michiel vertelt over zijn ervaring met werken voor een commerciële organisatie.

Klokhuis

Zaterdag 11 november 2017 kwamen er zes enthousiaste kinderen via Klokhuis Backstage bij Bord&Stift hun eigen filmpje schrijven, tekenen én inspreken. Zie hier de prachtige resultaten!

NS

De I&O afdeling wil de regiefunctie versterken. In dit filmpje wordt uitgelegd hoe ze dat gaan aanpakken, wat er voor jou als medewerker verandert en wat ‘regie’ nou eigenlijk inhoudt. 

Avres

‘Ondersteunen in ontwikkeling’ , dat is de opdracht van Avres. Om dit beter te doen heeft Avres een nieuwe werkwijze ontwikkelt, die zij met behulp van Bord&Stift hier uitleggen. 

Complex proces teruggebracht tot de kern

Royal-Brinkman

Samen met de mensen van Bord&Stift een leuk en duidelijk filmpje gemaakt van ons primaire proces. Het is Bord&Stift gelukt om een vrij complex proces in een kort filmpje te verduidelijken en terug te brengen tot de kern. Afspraken worden goed nagevolgd! Prima samenwerking!

Joris van Marrewijk

Open en intelligente benadering

NS

Bord en Stift heeft een leuk team met een open en zeer intelligente benadering. Ons Filmpje is niet alleen grappig maar vooral informatief en ‘to the point’.
Aanrader!

Arjen Tuinhof de Moed

Ze staan voor elkaar en als een team

MijnZaak_Logo

Razendsscherp en toegankelijk jong team met doorleefde ervaring, flexibel, analytisch, to the point, ontspannen en met goede humor en relativeringsvermogen. Ze staan voor elkaar en als een team. Bijzonder prettige ervaring!

Thijs

Leuk aan whiteboard video's voor commerciële organisaties maken vind ik dat je alle kanten op kan gaan. De video's zijn nooit hetzelfde en tijdens het proces leer je dingen die je anders nooit teweten was gekomen. We zien ook vaak dat bedrijven later bij ons terugkomen. Zo bouw je een band op en gaat de samenwerking beter. Een uitdaging aan een filmpje maken voor deze categorie is dat we niet van lege verkooppraatjes houden. Een bedrijf moet ons dus laten zien wat hun project of service te bieden heeft, waarin zij het verschil maken. Het leuke is dat ze op die manier ook zelf achter hun intrinsieke motivatie komen.

- Michiel (editor Bord&Stift)

Wil je weten hoe we te werk gaan?
Bekijk onze film hier:

Wij toveren complexe verhalen om
tot simpele, getekende filmpjes.

✅ We werken met losse, heldere stappen

✅ Een vaste prijs per filmpje

✅ Elk filmpje start met een persoonlijke kick-off

✅ Focus op de inhoud, niet op de poespas

✅ Klanten geven ons gemiddeld een 9.1!

Bel ons op 020-2617491 ❯

of neem op een andere manier contact met ons op.

 

Een vrijblijvende afspraak is de eerste stap in ons proces.

Wij vinden het altijd fijn om vrijblijvend live kennis te maken,
maar jij mag natuurlijk kiezen wat jou het beste uitkomt.

Belafspraak

15 min - 30 min
Voor als je specifieke vragen hebt
Als je grofweg een idee wilt krijgen van wie zijn
Als je haast hebt en snel meer wil weten

Wij komen langs bij jou

60 min - 120 min
Voor als je vrijblijvend kennis wil maken
Als je alvast een eerste (gratis) brainstorm wil houden
Als je geen reistijd kwijt wilt zijn met naar Amsterdam toe gaan

Jij komt langs bij ons

60 min - 120 min
Voor als je onze werkwijze wil zien
Als je het leuk vindt om in een creatieve omgeving te zijn 🙂
Als je het geen probleem vindt om te reizen