Klanten en reviews

Reviews

Yara van der Velden
Yara van der Velden
Redacteur bij journalistiek platform De Correspondent
Lees verder
"De samenwerking met Bord&Stift verliep heel soepel. Dit kwam vooral doordat het team helder communiceert, snel schakelt en uiterst flexibel is. Ze denken in oplossingen en staan open voor aanpassingen waar nodig. Met een hele toffe video als resultaat!"
Arjen Tuinhof de Moed
Arjen Tuinhof de Moed
Manager Engineering bij NS Treinmodernisering
Lees verder
"Bord&Stift heeft een leuk team met een open en zeer intelligente benadering. Ons filmpje is niet alleen grappig maar vooral informatief en ‘to the point’. Aanrader!"
Marlet Kuis
Marlet Kuis
External Partnership Manager bij Bristol-Myers Squibb
Lees verder
"Professioneel, flexibel en zeer prettig in de samenwerking! Bord&Stift staat open voor eerlijke feedback: dat verbetert de kwaliteit. Prettig contact: bij vragen/issues neemt Bord&Stift direct contact op. En ze houden zich aan de timelines en zijn heel flexibel. We zijn zeer tevreden! Veel dank!"

Swipe voor meer reviews →

Videoreviews van onze klanten​

4.6/5

De Correspondent, NS, Philips en andere klanten geven ons gemiddeld een 9.1 op basis van 69 reviews.

Alle reviews zijn onafhankelijk verzameld door The Feedback Company en Google.

We maakten al meer dan 500 klanten blij.

logo's van bedrijven waarmee Bord&Stift samenwerkt
logo's van bedrijven waarmee Bord&Stift samenwerkt
logo's van bedrijven waarmee Bord&Stift samenwerkt

Klantcases

Onze klanten vertellen

Wij kunnen natuurlijk over onszelf zeggen dat we goed zijn, maar liever laten we onze klanten aan het woord. In deze blogs vertellen onze klanten hoe ze de samenwerking met ons hebben ervaren.

Alle reviews

Te gek team. Creatief en professioneel. Ik kan niet te veel vertellen over de inhoud want dat is nog een verrassing voor de ontvanger. Die zal helemaal flabbergasted zijn, net als wij toen wij het eindresultaat zagen.

Infomedics

Fred Bloem

Infomedics


Heel fijn dat jullie konden meedenken, goeie suggesties voor hoe we het proces konden aanpakken. Heel duidelijk, aangegeven wat er mogelijk was. Ruimte voor eigen suggesties in het proces. Ik vond het fijn dat jullie maatwerk leverden, dat het niet is van ‘dit is ons concept, je kunt ja of nee zeggen’. Er was ook een gevoel van tijd en ruimte. Strak gepland maar niet beklemmend.

HVO Querido logo

Alex van Veen

HVO Querido

De vertaling van tekst naar beeld is altijd helemaal top. Zeker een aanrader!

dura+vermeer+logo_200x200

Isolde Olde Kater

Dura Vermeer

Tijdens het eerste gesprek begrepen de medewerkers van Bord&Stift meteen het verhaal wat wij wilden vertellen en dit is ook precies zo tot uiting gekomen in het filmpje.

Sportservice Doetinchem

Martine Steijvers

Sportservice Doetinchem

Het contact met Bord&Stift was informeel en prettig en snel. Er wordt goed geluisterd en ze willen dat je echt benoemt wat nog beter kan. Dat hebben we terug gezien in het filmpje dat is opgeleverd. Onze opdracht betrof een beeldverhaal over casussen uit het sociaal domein. De sfeer was goed weergegeven en boodschap helder overgekomen.
We zijn heel tevreden en bevelen hen van harte aan.

Philadelphia

Nelleke Hof

Philadelphia

Samen met de mensen van Bord&Stift een leuk en duidelijk filmpje gemaakt van ons primaire proces. Het is Bord&Stift gelukt om een vrij complex proces in een kort filmpje te verduidelijken en terug te brengen tot de kern. Afspraken worden goed nagevolgd! Prima samenwerking!

Royal Brinkman

Joris van Marrewijk

Royal Brinkman

Fantastisch en professioneel team om mee samen te werken. Eindproduct helemaal naar ons wens en binnen de afgesproken tijd gereed. Een aanrader!

IIA Nederland

Hans Nieuwlands

IIA Nederland

Een hele prettige club om zaken mee te doen. Houden zich aan de afspraken, zijn flexibel en denken mee in het gewenste resultaat.

Kreuze

Yvo Dolmans

Kreuze

We hebben prettig samengewerkt met Bord & Stift. Het proces is aan de voorkant helder en er is voldoende ruimte voor inbreng en aanpassingen. Wij zijn heel blij met het eindresultaat.

inholland_Logo

Ans Konijn

Inholland

Zeer prettige en plezierige samenwerking met een enthousiast en zeer kundig team.
De lijntjes waren erg kort en we hadden steeds snel terugkoppeling over het een en ander. Kortom: Super!!

WKZ_Logo

Rian Eijsermans

Wilhelmina Kinderziekenhuis

Floris van Bord&Stift heeft in de Strategy Collective van ons groeiprogramma (ScaleUp Company) van alle deelnemende bedrijven de BHAG en Core Purpose getekend, een supermooi reminder voor deze snelgroeiende bedrijven wat hun stip op de horizon is. Snel, doeltreffend en met sfeer getekend!

ScaleUp Company

Nienke Nieuwpoort

ScaleUp Company

Ik vond het een fijne manier om zo een filmpje te realiseren. Ik geloof ook heel erg in die fysieke vormen, beeld spreekt erg aan. Dat komt echt binnen. Voor mij is het proces van het filmpje maken perfect gegaan, ik zou niet iets weten wat er anders zou kunnen! Dank voor de fijne samenwerking.

Het-Veerhuis-150x150

Henry Mentink

Het Veerhuis

Het maken van dit filmpje met Bord&Stift heeft ons op meerdere manieren vooruitgeholpen. Het zorgde ervoor dat we zelf ook weer eens grondig gingen nadenken over wat we nou eigenlijk doen en waarom, en dat leverde intern goeie gesprekken op. Daarnaast is het eindproduct een prachtig filmpje wat we heel goed kunnen gebruiken in gesprekken en presentaties.

RSM_Logo

Anne Marike Lokhorst

Rotterdam School of Management

Bord&Stift is een fijne partner. Slimme mensen die uitdagen om tot het beste resultaat te komen. Creatief, menselijk en professioneel. Mijn complimenten voor het proces en het resultaat.

Home Made By

Heleen Fellinger

Home Made By

Mijn ervaring was heel goed. Snelle reactie op ons voorstel om bij elkaar te komen (de volgende dag al!) flexibel ook in de afspraken daarna, dat werkte erg prettig. Daarnaast was de samenwerking ook erg prettig, nieuwsgierig en kunnen goed inleven, daar hebben we ook echt de tijd voor genomen en is ook belangrijk onderdeel van het proces, vindt ik. Daarna wordt er weer individueel gewerkt maar ook hierin werd alles snel opgepakt, iedereen was goed bereikbaar voor de feedback. Kortom, een fijne samenwerking, snel, flexibel, nieuwsgierig en heel open!

GemeenteDenHaag_Logo

Sonja de Bake

Gemeente Den Haag

Bij het maken van een filmpje over door Cognitum bij woningcorporaties uit te voeren visitaties en wat dat kan betekenen voor diverse belanghebbenden, werd dat samen met medewerkers van Bord&Stift opgepakt. Dat was een leuk, open en mooi proces. En we zijn zeer tevreden over het eindresultaat

Cognitum

Jan van der Moolen

Cognitum

Het was erg leuk om met Bord&Stift samen te mogen werken. Wat een creatieve leuke mensen! We hadden een betrekkelijk korte tijd maar het eindresultaat is tot in de puntjes af! We zijn heel blij met het resultaat. De whiteboard animatie laat speels, vlot en raak zien wat we graag intern onder de aandacht willen brengen.

MeanderMedischCentrum_Logo

Renée Geerse

Meander Medisch Centrum

Snel en flexibel, meedenkend en dat voor een prima prijs! Fijn ook het directe contact met zowel de tekenaar als de voice over… waardoor je precies dat krijgt wat je wilt.

ZonMw

Mirjam Dijkema

ZonMw

Het is Bord&Stift gelukt om de vraag: “Wat heb ik aan het vak geschiedenis?” te beantwoorden in een heldere animatie die elke docent aan zijn/haar leerlingen kan laten zien. De samenwerking was prettig en effectief. Supertof dat we met elkaar en met de tussentijdse feedback van onze auteur en leerlingen deze animatie hebben gemaakt. Dank daarvoor!

ThiemeMeulenhofflogovierkant-large

Brigitte Veltman

ThiemeMeulenhoff

Bord en Stift heeft een leuk team met een open en zeer intelligente benadering. Ons filmpje is niet alleen grappig maar vooral informatief en ’to the point’. Aanrader!

NS logo rond

Arjen Tuinhof de Moed

NS

Bord&Stift heeft voor ons een ontzettend inspirerende training ‘Visueel Denken’ georganiseerd. De samenwerking met Bord&Stift verliep vanaf het eerste moment ontzettend prettig. Theo en Charlotte voelden erg goed aan naar wat voor type training wij op zoek waren. In overleg met ons stelden ze een passend programma voor de training samen. Tijdens de drie uur durende training kwamen verschillende vormen van visueel denken aan bod en gingen de deelnemers vooral zelf aan slag. Dit resulteerde in ontzettend leerzame, inspirerende en enthousiasmerende training. Bord&Stift, bedankt voor de fijne samenwerking en geweldige training!

Gupta Strategists

Noreen van der Linden

Gupta Strategists

We hebben Bord&Stift ingeschakeld voor een filmpje met best een lastig verhaal. Ze hebben het verhaal buitengewoon knap verwerkt en teruggebracht naar de kern. Daarnaast werkt Bord&Stift snel en secuur. Met een prachtig eindresultaat! Dank jullie wel.

Movisie_Logo

Rachel van der Helm

Movisie

Bord&Stift is uitermate goed in staat om te schakelen tijdens het proces: het betrekken van meer/minder collega’s, fysiek overleg of juist per e-mail, brainstormen buiten de kaders op zowel tekst- als beeldniveau of juist adviserend/sturend waar nodig. Het gehele proces kwam hierdoor ten goede aan het eindresultaat en dat heb ik als zeer prettig als effectief ervaren.

Zorg voor het Onderwijs

Roel Spits

Zorg voor het Onderwijs

Het was heel prettig samenwerken met het team van Bord&Stift. De enthousiasme en passie van de professionals bij Bord&Stift werkt heel aanstekelijk. We zijn zeer trots op het eindresultaat, een supermooi filmpje.

Dare 2 Dream

Houssam Boutaibi

Dare 2 Dream

Heel professioneel en vriendelijk zijn ze bij bord en stift. Ze werken met z’n allen hard aan een mooi eindresultaat. Dat is bij het filmpje van Mindful Moments over mindful parenting zeker gelukt!

Mindful Moments

Mayke den Ouden

Mindful Moments

Super leuk en fris bedrijf! Creatief in wat ze maken. Enorm tevreden over het proces en over het eindresultaat. Een aanrader!

The College Healthcare

Jarno Schuurkamp

The College Healthcare

Prettige samenwerking; open en duidelijke communicatie, afspraken goed nagekomen, goede input voor zowel de tekst als de tekeningen. We zijn erg blij met het resultaat!

Knowmads_Logo

Guus Wink

Knowmads

Nog meer reviews zien?

Check onze reviews op Google of op de website van The Feedback Company.