Live tekenaar

Live tekenaar En Route to Marseille
Klik op de foto voor een grotere weergave

Live tekenaar inhuren?

Wil je veel informatie overbrengen in een korte tijd? Bijvoorbeeld bij een vergadering met je team of een congres? Onze live tekenaars vatten jouw meeting samen tot een overzichtelijke én mooie plaat.

Onze tekenaars zijn nu ook in te huren voor digitale vergaderingen.

Spring direct naar onze prijzen of onze werkwijze.

Onze prijs voor live tekenen

Live tekenaar inhuren

Live tekenaar

Fysiek aanwezig bij een vergadering of congres
975 EXCL. BTW (en excl. reiskosten)
 • Vaste prijs per dagdeel (max 4 uur)
 • Komt naar de locatie van jouw keuze
 • Van samenvatting vergadering tot dagoverzicht conferentie
 • Maakt materie begrijpelijker
 • Samen met jou bespreken we welke vorm en formaat het beste bij jouw evenement passen
 • Na afloop krijg je een deelbare visuele samenvatting
Live tekenaar online vergadering

Live tekenaar (digitaal)

Digitaal aanwezig via Zoom, Microsoft Teams, Hangouts etc.
800 EXCL. BTW
 • Vaste prijs per dagdeel (max 4 uur)
 • Zal online aanwezig zijn
 • Creëert een positieve sfeer tijdens
  online vergaderingen
 • Maakt materie begrijpelijker
 • Aan het einde van de meeting presenteert de tekenaar de visuele samenvatting kort
 • Na afloop krijg je een deelbare visuele samenvatting
Nieuw

Heb je een vraag over het inhuren van een live tekenaar? Bekijk onze veelgestelde vragen over live tekenen. 

Zin om met ons samen te werken?

Werkwijze bij live tekenaar inhuren

Agenda afspraak maken live tekenaar inhuren

1. Boek een afspraak

Via de knop ‘Boek een tekenaar‘ kies je de datum en tijd wanneer jij een live tekenaar zou willen inhuren voor jouw event (kan zowel on- als offline zijn).

2. Wij nemen contact op

Wij kijken of er een tekenaar beschikbaar is op dat moment en laten jou dat weten. Als dat zo is, dan kun je de boeking definitief maken. De tekenaar neemt dan contact op om van tevoren te bespreken wat jullie willen.

Live tekenaar tijdens vergadering of event

3. Tijdens jouw event

Op de afgesproken dag verschijnt onze tekenaar op jouw locatie of in de Zoom. In het geval van een online meeting deelt de tekenaar tijdens het tekenen zijn/haar scherm. Aan het eind van de meeting presenteert de tekenaar de visuele samenvatting in een paar minuten.

Live tekenen opleveren mail

4. Naderhand

Na de meeting levert de tekenaar de visuele samenvatting in het vooraf afgesproken formaat op. Zo heb je mooie visuele notulen die achteraf gedeeld kunnen worden.

Onze live tekentalenten

Betina Van Meter
Betina maakt altijd inzichtelijke tekeningen door haar achtergrond in Industrieel Ontwerpen.
Mieske Klomp
Mieske verbeeldt in een paar rake lijnen précies waar het op staat en tekent met veel humor.
Theo Danes
Theo heeft overzicht als geen ander en weet situaties altijd helder weer te geven.
Jeroen Steehouwer
Jeroen is met zijn ervaring als striptekenaar geweldig om met humor een afbeelding te maken.
Floris van Elteren
Als werktuigbouwkundige is Floris goed in technische zaken verbeelden.
Theresa Hartgers
Van meetings tot rechtszaken, Theresa kan het allemaal haarfijn vastleggen!
Nadine Haagmans
Deze interaction designer draait haar twee rechterhanden niet om voor een toffe tekening!

Wil je weten wie er nog meer bij Bord&Stift werken? Bekijk ons team!

Voorbeelden

Reviews

Ruth-Anne Baas
Ruth-Anne Baas
Adviseur Integriteit, Risicomanagement en Compliance
Lees verder
"Het contact met Bord&Stift is prettig verlopen. Eerst een aanvraag via de site, toen telefonisch contact met Bord&Stift, daarna met de tekenaar. De tekeningen zijn hartstikke leuk geworden. Ik ben erg tevreden!"
Chris Huiden
Chris Huiden
Senior Communicatieadviseur bij de gemeente Zeist
Lees verder
"Bord&Stift is een enthousiaste club mensen die in korte tijd (twee weken) voor ons een productie wisten op te leveren. Snel en flexibel. We konden snel schakelen. En ze hadden goede ideeën in het uitwerken van een verhaal naar tekeningen."
Marlet Kuis
Marlet Kuis
External Partnership Manager bij Bristol-Myers Squibb
Lees verder
"Wij hebben 2 filmpjes en een live tekensessie gehad. De tekensessie was ook heel erg goed; met een afsluitende samenvatting van B&S die perfect de kern van de dag samenvatte. We zijn zeer tevreden! Veel dank!"
4.6/5

De Correspondent, NS, Philips en andere klanten geven ons gemiddeld een 9.1 op basis van 69 reviews.

Alle reviews zijn onafhankelijk verzameld door The Feedback Company en Google.

Boek een live tekenaar

Veelgestelde vragen over live tekenen

Een live tekenaar is een soort sneltekenaar, die informatie heel snel in beelden vangt: een notulist 2.0. In plaats van in woorden te vatten wat er besproken wordt tijdens een congres of evenement, vatten we het samen in beelden. Hierdoor worden ideeën direct helder en voor iedereen in één oogopslag toegankelijk. Ook is het direct een reflectie op datgene wat besproken wordt, omdat de informatie is vertaald in een beeld.

Een live tekenaar voegt veel waarde toe wanneer je met een groep mensen iets gaat bespreken wat je niet elke week standaard bespreekt. Dus op het moment dat je een brainstorm organiseert of juist een dag hebt van reflectie om terug te kijken op afgelopen periode met je team, is het leuk om er een live tekenaar bij te hebben. Op deze manier krijg je goed overzicht van wat je precies bespreekt en is het resultaat ook iets van iedereen samen.

Ook bij conferenties of evenementen voegt een live tekenaar iets toe. Terwijl een spreker vertelt, maakt een tekenaar een samenvattende tekening waardoor datgene wat is besproken ook voor mensen die niet aanwezig waren toegankelijk is. Voor de mensen die wel aanwezig zijn is het een leuke manier om nog even de hoofdpunten van een speech terug te kunnen zien. Ook kan een tekenaar een overzicht maken van een hele dag, waardoor een conferentie meer één geheel wordt.

Je kunt een live tekenaar inzetten zowel bij live als bij online evenementen of meetings. Live tekenaars die tijdens een online meeting aanwezig zijn delen hun scherm tijdens die meeting en sturen achteraf een digitale tekenplaat met alle tekeningen. Tijdens live meetings maken live tekenaar een fysieke tekeningen die ze achteraf ook digitaal toesturen.

Het is heel intensief werk voor een tekenaar. De tekenaar moet alle informatie tot zich nemen en het direct omzetten in visualisaties. De tekenaar bereidt zich ook van tevoren zo goed mogelijk voor op de sessie en daar zit ook tijd in. Dat is bij ons allemaal inbegrepen in de prijs. Daarnaast is het natuurlijk zo dat of je iets duur of goedkoop vindt, afhangt van je beschikbare budget.

Onze tekenaars doen vaak live tekensessies, dus we zijn als bedrijf gewend om dit te regelen en de tekenaars zijn gewend om dit te doen. Door al die ervaring kunnen we ook een vaste prijs rekenen. Daarnaast is het natuurlijk zo dat of je iets duur of goedkoop vindt, afhangt van je beschikbare budget.

Kies als eerste via onze tool de datum en tijd waarop jij graag een live tekenaar zou willen inhuren. Wij gaan dan checken of we op dat moment een tekenaar beschikbaar hebben en nemen contact met je op. De tekenaar neemt dan contact op om van tevoren te bespreken wat jullie willen om zo goed voorbereid in de sessie te verschijnen!

Op de afgesproken dag verschijnt onze tekenaar op jouw locatie of in de Zoom. In het geval van een online meeting deelt de tekenaar tijdens het tekenen zijn/haar scherm. Aan het eind van de meeting presenteert de tekenaar de visuele samenvatting in een paar minuten.

Na de meeting levert de tekenaar de visuele samenvatting in het vooraf afgesproken formaat op. Zo heb je mooie visuele notulen die naderhand gedeeld kunnen worden!

De tekenaar kan zelf zijn materiaal meenemen, of jullie kunnen dat regelen. Er zijn verschillende mogelijkheden: de tekenaar kan op één groot doek een grote samenvatting maken, of juist op verschillende vellen allerlei losse tekeningen maken. Afhankelijk van wat jullie willen en wat bij jullie past kijken we hoe we dat regelen.

Staat jouw vraag hier niet tussen? Bekijk onze FAQ-pagina.